Čistá instalace Windows 10
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Čistá instalace Windows 10
Zdravim, už nějakou chvíli používám Windows 10, ale při upgrade jsem nedal čistou instalaci, tak jsem si stáhl Media Creation Tool ze stránek Mrkvosoftu a vytvořil instalační flashku. Poté co jsem v biosu nastavil jako primarni bootovaci disk flashku a nabotoval PC se mi spustila instalace Win 10, vybral jsem jazyk atd.. pak disk kam chci system ulozit a verzi systemu, pak započala instalace a někde v půlce toho druhého úkolu se PC restartoval, načetla se bootovací flashka asi po 10 minutach a cela instalace sla od zacatku. Ovsem stavajici windows na HDD nezustal a smazal se se vsemi ostatnimi daty. Doted se snazim instalaci dokoncit, ale vzdy se to restartuje a po restartu a nabootovani flasky to jde zase cele od zacatku. A jelikoz se smazal stavajici system z HDD tak se logicky ani nejde vratit do puvodniho systemu. Nevite prosim nekdo jak to vyresit? Stravil jsem nad tim pul dne, porad jsem prenastavoval bios, jestli neni neco spatne tam, ale bios se zda byt v klidu.. Jsem z toho uz fakt zoufaly, za vase rady dekuji.
Re: Čistá instalace Windows 10
Jestli je nastaveno bootovani z flashkty, tak po kazdem restartu pocitace dojde ke supseni instalatoru z flashky misto pokracovani instalace z disku.
Nejvhodnejsi je nastavit jako prvni bootovaci zarizeni harddisk a instalaci spustit jednorazove pres boot menu. Po restartu tak bude system bootovat z disku a bude pokracovat v instalaci.
Nejvhodnejsi je nastavit jako prvni bootovaci zarizeni harddisk a instalaci spustit jednorazove pres boot menu. Po restartu tak bude system bootovat z disku a bude pokracovat v instalaci.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Čistá instalace Windows 10
Ted zkousim instalovat znova, ale pochybuji ze ro vyjde, pokud to nevyjde tak zkusim to co jste napsal, dekuji. Hned ja se neco podela koncim a jdu zkusit vas tip.
Dodatečně přidáno po 34 minutách 10 vteřinách:
Problém se vyřešil, Windows 10 jsou nainstalovány a zaktivovány, díky :)
Dodatečně přidáno po 34 minutách 10 vteřinách:
Problém se vyřešil, Windows 10 jsou nainstalovány a zaktivovány, díky :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3929
-
od Petison
Zobrazit poslední příspěvek
21 črc 2024 14:06