nhl 06
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
náhodou já si v booku na ATI X200 128MB zahraju i Crysis, sice skoro všechno na minimum, ale zahraju 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- Fox8
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
mno stejne to nechapu, protozena to takove naroky nejsou teda co jsem cetl na netu ale asi k tomu proste ta grafika byt musi mno neva stejne mi ji za chcilku vrati tak to budu muset vydrzet
Na ntb crysis s takovou grafikou sice ja na svem rozjel Carbon a to mam 320mb intel newim jako co to znamena ale everest to tak pise mno ale ty carbony na min. ale netusim jak crysis na mem pc sem ho rozjel ale na tom ntb bych neriskoval jeste ho budu potrebovat

Na ntb crysis s takovou grafikou sice ja na svem rozjel Carbon a to mam 320mb intel newim jako co to znamena ale everest to tak pise mno ale ty carbony na min. ale netusim jak crysis na mem pc sem ho rozjel ale na tom ntb bych neriskoval jeste ho budu potrebovat

Intel Xeon E5-1650v3, 64GB RAM, GTX970, 1TB SSD, 2TB plotna