Dobrý den,
dnes mi přišel nový počítač a jelikož mám doma WIN7 cd a nechci utrácet 2000 za windows 10, tak si chci sám nainstalovat OS sám. Po zapojení počítače však nemůžu nic dělat, žádné příkazové řádky, obraz prostě nenaběhl. Takže nemůžu ani provést nějakou instalaci.
Instalace OS
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Instalace OS
Nemáš v PC mimo integrovanou GK také ještě externí? Možná, že jsi připojil kabel od monitoru na nesprávnou GK. Uveď složení PC. Co si máme představit pod pojmem PC nenaběhl? Nic nereaguje, neblikne žádná kontrolka, neozve se žádný zvuk atd?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Gk nemám jiné. Prostě monitor nenaběhne, je furt obrazovka černá jako by monitor nebyl zapojen. prostě počítač běží, ale na monitoru ani zmínka toho že by šel. Windows tam není.
Pokud mas v pocitaci procesor od Intelu, tak mas nejspis i 2 graficke karty.
Kam mas zapojeny monitor a do jakeho rozhrani?
Pokud je to modra koncovka, bude to temer urcite VGA ktera uz na neovejsich grafickych kartach neni, takze ji musis zapojit do zakladni desky, coz ale nemuze fungovat.
Kam mas zapojeny monitor a do jakeho rozhrani?
Pokud je to modra koncovka, bude to temer urcite VGA ktera uz na neovejsich grafickych kartach neni, takze ji musis zapojit do zakladni desky, coz ale nemuze fungovat.
Takže nový monitor? Který má HDMI?
To je jedna moznost. Druha je poridit prevodnik z DVI, DisplayPortu nebo HDMI na VGA.
Ta stoji od 300 Kc, coz je urcite levnejsi nez monitor.
Pokud z DVI, tak to musi byt prevodnik, ne pouze redukce.
Kdyz z pocitace vytahnes grafickou kartu, tak ho muzes zatim pouzivat jen s integrovanou grafickou kartou a VGA monitorem, ale nepujdou na tom hrat hry protoze ten Intel je prilis nezvladne.
Ta stoji od 300 Kc, coz je urcite levnejsi nez monitor.
Pokud z DVI, tak to musi byt prevodnik, ne pouze redukce.
Kdyz z pocitace vytahnes grafickou kartu, tak ho muzes zatim pouzivat jen s integrovanou grafickou kartou a VGA monitorem, ale nepujdou na tom hrat hry protoze ten Intel je prilis nezvladne.
A určitě to pujde jo? Abych nekoupil ten převodník a stejně mi to nešlo. Takže přijdu někam do elektra a řeknu, že potřebuji převodník z DVI do VGA? Vytahovat určitě nic nebudu. A když si budu chtít koupit z HDMI do VGA, tak stačí jen ta redukce?
Přemýšlím o tomhle, ten by byl vhodny? https://www.czc.cz/premiumcord-prevodni ... oChXzw_wcB
Dodatečně přidáno po 39 minutách 26 vteřinách:
Jinak jsem to zkoušel na HDMI monitoru u bratra a vše fungovalo
Přemýšlím o tomhle, ten by byl vhodny? https://www.czc.cz/premiumcord-prevodni ... oChXzw_wcB
Dodatečně přidáno po 39 minutách 26 vteřinách:
Jinak jsem to zkoušel na HDMI monitoru u bratra a vše fungovalo
Tento by šel na 100%? https://www.czc.cz/premiumcord-adapter- ... 47/produkt
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 39 minutách 10 vteřinách:
Děkuji za pomoc.
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 39 minutách 10 vteřinách:
Děkuji za pomoc.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení