Freezing pc

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Freezing pc

Příspěvekod petr22 » 18 zář 2016 10:25

Obavam se ze zakladni deska se tak dlouho smazila ve vlastni stave, az se usmazila.

Vypadavajici USB jsou jedna ze znamek toho, ze pajeny spoj pod chipsetem jde do kopru (holt bezolovnaty cin a vysoke teploty).

Reklama
d1xx
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod d1xx » 26 zář 2016 10:09

petr22 píše:Obavam se ze zakladni deska se tak dlouho smazila ve vlastni stave, az se usmazila.

Vypadavajici USB jsou jedna ze znamek toho, ze pajeny spoj pod chipsetem jde do kopru (holt bezolovnaty cin a vysoke teploty).

Asi máš pravdu, je to čím dál tím horší a myš funguje na notebooku normálně :(
Přemýšlím o upgradu, respektive nové desce a procesoru, a tentokrát skočím do Intela místo AMD, chtěl bych streamovat cs:go a nemám o tom moc informací, nějaký doporučení? Děkuji že se mi tu takhle hezky věnujete pánové..

AdamProGaming
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod AdamProGaming » 26 zář 2016 12:11

Pokud si si jistý o upgradu tak zkus založit téma v sekci rady s výběrem HW... a tam ti poradíme případně si pročíst připnuté témata ohledně doporučených sestav..
My Steam Profile (from SteamDB)

• Worth: $1069 ($308 with sales)
  • Games owned: 86
  • Games played: 57 (66%)
  • Hours on record: 5,245.0h

d1xx
nováček
Stav:

Příspěvekod d1xx » 26 zář 2016 16:23

AdamProGaming píše:Pokud si si jistý o upgradu tak zkus založit téma v sekci rady s výběrem HW... a tam ti poradíme případně si pročíst připnuté témata ohledně doporučených sestav..

Dík za radu, trpělivost není moje silná stránka alza -12 tisíc :DDD

Dodatečně přidáno po 7 hodinách 53 minutách 47 vteřinách:
Pánové prosím vás (opět o radu) Dnes jsem si koupil
i5 6600K LGA 1151
Základní deska ASUS B150M PRO GAMING

Vše jsem zapojil, pc se rozeběhlo, ale monitor ne, furt že není připojený HDMI zkusil jsem to píchnout i do onboard grafiky a grafiku vyndat a nic... pak jsem odpojil i disky ssd i cdrom, nic... pořád nic a pořád nic

celý den jsem to zapojoval, zkoušel porůznu vytáhnout kabely vyměnit je a tak, bohužel nic nezabralo, kamarád mi řekl, že jestli není náhodou ten zdroj slabý, mám 600W Forton Hyper, bohužel nevím kde to zjistím, kolik je potřeba W

procák
https://www.alza.cz/intel-core-i5-6600k ... ?o=1#popis
deska
https://www.alza.cz/asus-b150m-pro-gami ... 80.htm?o=1
Grafika
http://www.gainward.com/main/vgapro.php?id=663

jsem z toho nejzoufalejší

edit 2: je možný, že když byla grafika na admčku a teď je na intelu dělá to neplechu? slyšel sem něco o resetování grafiky, ale v tom případě by mi běžela aspon onboardová grafika ne?,

Zpět na “Problémy s hardwarem”