Viry v ntb? Případná kontrola.

Místo pro vaše HiJackThis logy a logy z dalších programů…

Moderátoři: Mods_senior, Security team

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Re: Viry v ntb? Případná kontrola.

Příspěvekod Scanner » 26 zář 2016 20:32

Jdu se spustit do toho HD Tune. K Memtestu jsem se ještě nedostal, pustím ho zítra až půjdu do práce. Jinak z toho odkazu u Hitachi nemůžu stáhnout ten Drive Fitness Test ani OGT Diagnostic Tool. Všude u každého linku mi vyskočí že Tento web není dostupný. Maxtor Corporation funguje ale to mi je zřejmě k nepotřebí.

# DelFix v1.013 - Logfile created 26/09/2016 at 20:19:07
# Updated 17/04/2016 by Xplode
# Username : sony - SONY-PC
# Operating System : Windows 7 Ultimate Service Pack 1 (64 bits)

~ Removing disinfection tools ...

Deleted : C:\AdwCleaner
Deleted : C:\Users\sony\Desktop\hijackthis.exe
Deleted : C:\Users\sony\Desktop\hijackthis.log
Deleted : HKLM\SOFTWARE\Swearware
Deleted : HKLM\SOFTWARE\TrendMicro\Hijackthis
Deleted : HKLM\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\Root\LEGACY_ASWMBR

~ Cleaning system restore ...

Deleted : RP #131 [Instalováno RICOH_Media_Driver_v2.14.18.01 | 09/21/2016 15:56:09]
Deleted : RP #132 [Instalováno Star Stable | 09/24/2016 14:49:37]
Deleted : RP #133 [Odstraněno Star Stable | 09/24/2016 14:59:04]

New restore point created !

########## - EOF - ##########
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.
---------- Robert Nesta Marley ----------

Reklama
Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 26 zář 2016 22:39

Přidávám screen toho HD Tune. Je čistý. Ještě ohledně toho Memtestu, mám ho nainstalovaný na USB přes ten program http://www.memtest.org/download/5.01/me ... taller.zip určitě ho budu spouštět přes to. Nevadí že v průběhu toho testu budu mít u ntb zaklopeno víko?
Přílohy
HDTune_Error_Scan_Hitachi_HTS543232L9SA00.png
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 27 zář 2016 09:31

Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 27 zář 2016 13:10

Dodělal jsem teď ten Memtest a je čistý taky. 3 fázema neprocházel tak dlouho ale už u čtvrtého testu se moc sekal a byl pomalí, tak jsem ho vypnul. Nicméně to testoval přes 8 hodin. Přiložím screen a zkusím ty linky.
Přílohy
IMG_20160927_125040.jpg

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 27 zář 2016 13:32

Tak jsem zkusil ty linky, ta slunečnice taky nešla a když jsem přišel na https://www.hgst.com/support/hard-drive ... /downloads a stáhl jsem si WinDFT nemůže mi nalézt žádný disk. Nemůže to být tím že je to od Western Digital company?
Přílohy
Bez názvu.png

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 27 zář 2016 14:03

Ještě by jsem se tě chtěl zeptat jestli už nebude potřebný ten RogueKililer, který mi způsoboval právě ten BS. Adavyp mi v sekci BSOD (Blue Screen Of Death) poradil ať aktualizuji ovladače k čtečce grafických karet, že ho mám zastaralí a mohl by to způsobovat on, tak jsem si z http://www.sony.co.uk/support/en/conten ... _0042_6038 stáhl nový, aktualizoval jsem ho, a zajímalo by mě, jestli to ten problém vyřešilo či ne. Protože chtěl dump a mě se vymazal zřejmě z toho čištění co jsem prováděl. Díky. :)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 27 zář 2016 19:04

Stačí pak použít DelFix na odstranění všech nástrojů.

HGST je bývalé označení pro Hitachi , ale dá se použít i na Seagate( Samsung) i WD.

http://www.majorgeeks.com/files/details ... _test.html
je to verze pro CD/DVD , verze pro USB není.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Scanner
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Scanner » 30 zář 2016 12:23

Já jsem delší dobu neporozuměl tomu co myslíš tou první větou, když jsem se tě ptal na RK ale možná už to chápu. Provedu ten sceen, pokud mi to znovu spadne do BS, budu to řešit už v té příslušné skupině, kdyby to bylo OK, nechám to zatím být. Jinak CD bohužel nemám, musím sehnat, ale co mi případně ukáže ten program? Já jen aby jsem tu nezabíral místo a pokud už nebude nic potřeba, mohl jsem toto téma uzavřít. Díky. :)

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Příspěvekod jaro3 » 30 zář 2016 21:03

Bylo by lepší pokračovat tam , kdyby byl HW v pořádku , tak bysme pokračovali ještě tady.

Zpět na “HiJackThis”