Zdravím chci si koupit WIFI router, mám nově internet od UPC a ten můj starý dost brzdí rychlost na WIFI, přes kabel je to bez problému a tak bych chtěl poprosit, jestli mi někdo doporučí nějaký, který tu rychlost nebude brzdit a bude stát 1000 - 1300 Kč.
Děkuji předem za odpověď :)
Prosím o doporučení WIFI Routeru. Vyřešeno
Re: Prosím o doporučení WIFI Routeru.
Osvedceny TP-Link:
https://www.alza.cz/tp-link-tl-wr1043nd-d515738.htm
Co se tyce wifi, rychlost prenosu pres wifi je nizsi nez rychlost internetoveho pripojeni, navic jeste budou okolo dalsi desitky siti ktere rusenim rychlost jeste snizuji.
https://www.alza.cz/tp-link-tl-wr1043nd-d515738.htm
Co se tyce wifi, rychlost prenosu pres wifi je nizsi nez rychlost internetoveho pripojeni, navic jeste budou okolo dalsi desitky siti ktere rusenim rychlost jeste snizuji.
Díky za doporučení :) to je mi jasné, že to na WIFI nikdy nebude taková jízda, jako přes kabel, ale router co mám teď, je jeden z těch prvních, takže to chce celkově změnu :)
A není podmínkou, aby router zvládal větší rychlosti aby podporoval 5 GHz frekvenci?
A není podmínkou, aby router zvládal větší rychlosti aby podporoval 5 GHz frekvenci?
Tenhle tTP link podporuje 802.11b/g/n, z hlediska routeru je to maximum co lze udelat.
Pak uz zalezi jen na tom jake rychlosti podporuji klienti a hlavne na ruseni - chce to zkouset ruzne kanaly, pripadne i 5 GHz - tam by mohlo byt volneji.
Pak uz zalezi jen na tom jake rychlosti podporuji klienti a hlavne na ruseni - chce to zkouset ruzne kanaly, pripadne i 5 GHz - tam by mohlo byt volneji.
Re: Prosím o doporučení WIFI Routeru. Vyřešeno
Super, tak já ho vezmu.
Kouknu pak před mobilní appku, které kánaly jsou volné a na ten to hodím.
Děkuji moc za rady :)
Kouknu pak před mobilní appku, které kánaly jsou volné a na ten to hodím.
Děkuji moc za rady :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1766
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
17 říj 2024 21:12
-
- 0
- 3299
-
od pikaso.andreas
11 led 2025 09:53
-
-
Výběr a doporučení herní prebuild sestavy, AlzaPC?
od Marek Klus » 16 říj 2024 19:06 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 4
- 1660
-
od petr22
17 říj 2024 07:46
-
-
- 7
- 5523
-
od peta501