Pomoc s výběrem SSD do NB
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Pomoc s výběrem SSD do NB
Zdravím,doporučte mi prosím nějaký dobrý SSD cena/kvalita/výkon 120GB/240GB. Můj NB: http://notebooky.heureka.cz/hp-probook- ... e/#section nějáký,aby mi tam pasoval.A ještě otázka SSD se davá u NB stejně,jako HDD že?
kdyžtak jestli máte nějáký návod na to jak dát do NB SSD.Děkuji za pomoc.

Re: Pomoc s výběrem SSD do NB
Tak já bych tam osadil buď Transcend 370S nebo Kingston KC400, velikost už si můžeš zvolit sám, dle potřeby a finančních možností.
- Marfy
- Moderátor
-
Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Třeba tenhle : https://www.tsbohemia.cz/transcend-ssd3 ... 18561.html
Výměna je snadná.Odšroubuješ dva šroubečky ze zadu ntb a disk vysuneš z konektorů.Nový tam zase jen nasuneš na konektory.
Pokud máš na původním disku recovery oddíl s Windows,tak si ho prvně někam zkopíruj a pak dej na ten nový SSD disk.
Výměna je snadná.Odšroubuješ dva šroubečky ze zadu ntb a disk vysuneš z konektorů.Nový tam zase jen nasuneš na konektory.
Pokud máš na původním disku recovery oddíl s Windows,tak si ho prvně někam zkopíruj a pak dej na ten nový SSD disk.
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za návrh,ale momentálně nemám moc peněz a na nový NB si vydělám až někdy za 4 měsíce a tedka chci jen vylepší tento starý,aby se to nějak dalo,proto bych chtěl nějáký 120GB ,nebo tak ty jsou levnější a 120GB SSD si myslím,že bude stačit na lolko/csgo a nějáký hry +kolik by mi tam zabral systém?
Mě zabírá systém (win 10) i s nějakými programy 30GB. Pokud chceš jen něco malého a levného, asi bych zvolil toto https://www.czc.cz/transcend-ssd370s-12 ... 59/produkt
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok,ten je levný a je kvalitní a dobrý? :) a jak se tedy dává u NB SSD,stačí ho jen vyměnit za HDD,nebo se to dává někam jinám speciálně? O.o
Ano, ten je celkem kvalitní. Normálně ho vyměníš za svůj HDD, nikam speciálně se nedává. Také se dá dát dokonce místo mechaniky (pokud je tedy osazena), a potom můžeš mít v notebooku disky 2.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Ok,tak vemu tento,všechno bude OK,opravdu mi půjde do NB atd..? xD
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
jo,půjde.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Jen tak btw,bude mi stačit 120 GB na systém Win 7 x64 a csgo/lolko a nějáký hry do 20GB + programy 10GB ? a dále bych se chtěl zeptat,je to tedy kvalitní SSD a nejlepší? koukal jsem na SSD i od Intelu atd.proč zrovna tenhle? a ještě půjde mi tohoto NB tato RAMka? : https://www.czc.cz/kingston-value-4gb-d ... 82/produkt
btw #slot 2 je prázdno,takže volno.
-----
----
---
-------Kdyžtak jestli by mi někdo poslal nějáký návod na YB,nebo poradil,jak dát do mého NB další slot RAM,děkuji.------------------------------
btw #slot 2 je prázdno,takže volno.
-----
----
---
-------Kdyžtak jestli by mi někdo poslal nějáký návod na YB,nebo poradil,jak dát do mého NB další slot RAM,děkuji.------------------------------
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 2722
-
od Alferi
Zobrazit poslední příspěvek
31 bře 2025 19:37