Nastavení PC s Win XP?
- Argoneus
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Nastavení PC s Win XP?
Tak zatím mam problém s nastavením 1 PC, mam WIFI Router. (asi se zabudovanym switchem - D-link Wireless Router DWL-922, je na něm 5 přípojek na síťový kabel.) Takže. Vzal jsem jeden síťový kabel, a vedl ho z modemu (UPC Easy internet) do routeru. Vzal jsem druhý, a vedl ho z routeru do PC. Ale po spuštění počítače nefunguje vůbec internet... A to s těma 192.168.0.1 nebo co, to vůbec nechápu... Byl by někdo tak laskav a napsal mi sem návod krok-za-krokem? Mám Windows XP MCE SP2, díky moc. A prosím neodkazujte na nějaký návody... stejně jim nerozumim...
- Weslo
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ve skutečnosti nemáš 5 přípojek ale 4.ta pátá je WAN port kam musíš zapojit ten UPC modem.
Poté ještě musíš nastavit klonování MAC v routeru nebo zaregistrovat u UPC MAC toho roteru aby ti to fungovalo.
A na závěr si neodpustím rýpnutí.Pokud nechceš odkazovat na návody tak si na to někoho pozvi a zaplať mu to.Když chceš ušetřit tak je potřeba vyvinout taky nějákou tu snahu.
Poté ještě musíš nastavit klonování MAC v routeru nebo zaregistrovat u UPC MAC toho roteru aby ti to fungovalo.
A na závěr si neodpustím rýpnutí.Pokud nechceš odkazovat na návody tak si na to někoho pozvi a zaplať mu to.Když chceš ušetřit tak je potřeba vyvinout taky nějákou tu snahu.

E2180 | DFI LP UT ICFX 3200 TR2/G | 2x 1GB DDR2 800Mhz A-Data | ASUS HD 3650 512MB | WD 200GB | Corsair VX450 450W | Windows Vista Ultimate
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
Intel Little Falls 2 | 256MB DDR2 | 2x400GB | Fortron 250W | FreeNAS
za prvni,
jak rekl weslo, bud si das cas nebo si to nech zaplatit :)
zadruhe, z modemu vedes kabel do routeru vstupu oznaceneho jako WAN. z routeru do pocitace smeruj kabely z vystupu oznaceneho LAN. prislusne zkratky znamenaji Worldwide area network a Local Area Netword, vyznam si jiste domyslis.
za treti, jakmile nevis co znamena 192.168.x.x a nemas poneti co je to privatni adresa vs verejna adresa, tak doporucuji bud nastudovat nejake jednoduche knizky o zakladech sitovani, nebo se smirit s tim ze si budes za servis problemu s pripojenim platit :)
jak rekl weslo, bud si das cas nebo si to nech zaplatit :)
zadruhe, z modemu vedes kabel do routeru vstupu oznaceneho jako WAN. z routeru do pocitace smeruj kabely z vystupu oznaceneho LAN. prislusne zkratky znamenaji Worldwide area network a Local Area Netword, vyznam si jiste domyslis.
za treti, jakmile nevis co znamena 192.168.x.x a nemas poneti co je to privatni adresa vs verejna adresa, tak doporucuji bud nastudovat nejake jednoduche knizky o zakladech sitovani, nebo se smirit s tim ze si budes za servis problemu s pripojenim platit :)
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Argoneus píše: takže zavolám do upc, řeknu čaaaau cápku, moje mac donald adresa je 666.1337 OKay? a on: jj jasná páka, už ti to fachá, čao?
No tak kdybych tam pracoval a ty mi tohle řekl, tak ...

sorry za OT,ale nedalo se to vydržet.
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2981
-
od Fargotroniac