Zdravím
mám dotaz jde nějak přenést vzduchem signál z TV do TV ? ( a to to hůř že se jedná o kabelovku UPC)
když není možnost to propojit kabelem - existuje něco takového vůbec?
dík za info.
TV signál vzduchem?(Vyřešeno) Vyřešeno
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
TV signál vzduchem?(Vyřešeno) Vyřešeno
Naposledy upravil(a) jarod72pm dne 19 úno 2008 11:46, celkem upraveno 1 x.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
Vidím to na takové ty dnes už docela levné boxy na HDD které slouží zároveň jako multimediální přehrvače a komunikují s okolím přes Wi-Fi k oběma TV dáš tyhle přehrávače a pak už to nějak "pošleš" z jednoho do druhýho......ale ta díra do zdi jak říká zao je určo levnější 

Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
-
- Pohlaví:
Údajně to jde.
Vloni (předloni) jsem o takové možnosti uvažoval. Přítelkyně bydlí naproti, cca 60m a chtěl jsem obraz a muziku z PC poslat k ní na TV. A v Peny marketu (?) prodávali takový zařízení za asi 980,- Kč s tím, že to přenáší asi na 200M.
Bylo to na nějaký vysoký frekvenci (rušení by asi nebylo), ale viděl jsem to jen na letáku a jelikož jsem to nekoupil, tak jsem tomu asi moc nevěřil?
Zkus pohledat, ale vůbec netuším jak se to jmenovalo.
Podobný věci se i dřív objevovali v katalogu Conrad, ale...................?
Vloni (předloni) jsem o takové možnosti uvažoval. Přítelkyně bydlí naproti, cca 60m a chtěl jsem obraz a muziku z PC poslat k ní na TV. A v Peny marketu (?) prodávali takový zařízení za asi 980,- Kč s tím, že to přenáší asi na 200M.
Bylo to na nějaký vysoký frekvenci (rušení by asi nebylo), ale viděl jsem to jen na letáku a jelikož jsem to nekoupil, tak jsem tomu asi moc nevěřil?

Zkus pohledat, ale vůbec netuším jak se to jmenovalo.
Podobný věci se i dřív objevovali v katalogu Conrad, ale...................?
-
- Pohlaví:
Tedˇ jsem si ještě vzpoměl, že v tom našem doliku se před lety daly chytit jen asi 2 programy a špatně poláci. A nějakej kouma na věžáku (máme tu jen 3
) namontoval ještě jednu anténu, která se používala jako "vysílací" a pak ty poláky chytal každý kdo se na tu jeho anténu zamměřil. Ale to bylo něco úplně jiného. Na jednu anténu Yagi signál přijímal, tam signál zesílil a po metru drátu poslal na druhou. Tak se to dřív řešilo, ale tvůj problém to neřeší.
I když ty nechceš poslat signál z TV do TV, ale signál z kabelu do jiné TV !!!!!!!!!!! Pokud je to tak, pak tohle by to řešilo. Ale jen na přímou viditelnost.
Pokud bys měl třeba na zahradě altán a nechtěl tam tahat kabel, tak tímto by to šlo!
Zkus hledat pod výrazem retranslační.

I když ty nechceš poslat signál z TV do TV, ale signál z kabelu do jiné TV !!!!!!!!!!! Pokud je to tak, pak tohle by to řešilo. Ale jen na přímou viditelnost.
Pokud bys měl třeba na zahradě altán a nechtěl tam tahat kabel, tak tímto by to šlo!

Zkus hledat pod výrazem retranslační.
- jarod72pm
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
jedná se o to že zásuvka na TV je v obýváku kde bude i STB a děti to mají přes chodbu do druhého pokoje kde je druhá TV (na pokojovou anténu tedy nic moc) vést to ve zdi je hodně sekání a dlouhodobá záležitost a po zemi je to prakticky možné ale kabel bych musel zasekat do podlahy nebo lištama po dvou místnostech a chodbě ktérá je jaksi dlouhá a tohle by byl další problém + nedá se to vést ani venkem je to přes roh baráku tedy zbývá "jediné" solidní řešení signál dostat od jedné TV do druhého pokoje k druhé TV.
otázku peněz bych viděl přijatelnou do 3000.- ale jde o to najít něco funkčního.
otázku peněz bych viděl přijatelnou do 3000.- ale jde o to najít něco funkčního.
AMD FX 8370 +Freezer i30,Asus M5A97 EVO 2.0,GIGABYTE GV-N1060WF2OC-6GD,Kingston 2x8GB 1866MHz,case Zalman Z9,SSD 256GB Crucial MX ,WD Green 1TB 7200rpm SATA2,Zdroj Seasonic M12II 750W,Externí Seagate 1TB e-sata.
-
- Pohlaví:
-
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3043