Velikost hardisku
Velikost hardisku
Ahoj lidičky mužete mě prosim zkusit poradit,dneswka jsem zjistil čistě náhodou když jsem zkusi přepočítat velikost diku mám na něm jen složku pro hry ,ta se zobrazuje velikostně ,píšu přibližně asi asi 83 GB ale složka která má jen hry a nic jineho na disku nemam je o 10 GB menší takže vlastně jsem zjistil že mě někde lítá 10GB samozřejmě že to je už po odečtení toho co si vezme system po nainstalování hardisku aby si někdo nemyslel že o tomhle nevím mám 3 hardisky a na každem mě nějaká velikost lítá ,dá se prosím s tím něco udělat v uložíštích když najedu do systemu tak velikost odpovídá normální velikosti disku prostě jen když si otevřu konkretní disk na ploše tak velikost odpovídá to co má ale obsah disku když se podívám do vlastností všech složek a sečtu je tak vysledek je o několik GB menší místo toho než by tam mělo být takže nevíte někdo co s tím ,dík za radu.
Pokud nemáš u hlavy zbraň tak jde o ho....http://chs-arsoan.webnode.cz/
file:///C:/DOCUME~1/petr/LOCALS~1/Temp/gifanpr.htm
- majkll
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG
--->Pravidla Pc-Helpu<---
--->Pravidla Pc-Helpu<---
Pokud by jsi četl muj příspěvek pořádně tak by jsi se dočetl že o tomhle vím ale že mě chybí ještě k tomu určitá velikost ,takže dík za snahu ale tohle samozřejmě vím jinak bych to nepsal.
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Něco si vezme "Restore, Recycler, System volume information"
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Tak dík za rady nechal jsem to projet a opravit vším co mám v pc i xp managerem a ted už to ukazuje jak maá tak ještě jednou dík .
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 5
- 3308
-