ok slozime se na tebe
ja bych to hned obbednal ale mama furt jestli za to fakt nic nebudu platit (a protoze se furt pta kdyz to chci vzit....) tak se na to vybodnu protoze na ni nechci bejt neprijemnej .... ale fakt otazky jestli mi to nemuze udelat neco se systemem miluju
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP O2 VDSL 16MB Xbox One
presne to ja taky a kdyz s pc neco je tak kdo za to muze ?? no prece ja me se libi kdyz to neohlidaj necham si poslat od vseho vsechny ale ze to nemaj hlidany proste ze na doklad ti to nedaj (ja bych si moh obednat jen HD3000 edici )
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP O2 VDSL 16MB Xbox One
Jak jsem psal tak mě už došly.A tak jsem objednal po dalších dvou sadách pro mě,přítelkyni i její dcerku. Uff teď mě napadlo...Za tři měsíce čekám příchod na svět mého prvního/v 45 /potomka a ,že bych objednal i mu!?
myslíš, že kdyby se za to něco platilo, tak by měl každý tolik vizitek doma? platit poštovné z Amsterdamu by se mi nechtělo a to bych tu nedával. jinak už se tohle objevilo už i na czechcomputeru
přišli mě teďka ty sté nové série jinak už je to dávno aji na alze.cz
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.