Klon Monitoru do TV, Ati Radeon9100

...

Moderátor: Mods_senior

Jan Pašek
Tvůrce článků
Level 6.5
Level 6.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Klon Monitoru do TV, Ati Radeon9100

Příspěvekod Jan Pašek » 19 úno 2008 07:05

Sestava Sienens Fujicu (Scaleo asi), Grafárna ATI Radeon 9100. Nedokážu udělat klon obrazu monitoru do TV přez S- Video vždycky se mi je povede akorát přepnout. Tlačítko na klonování mi nereaguje vždycky se mi to samo zmáčkne TV hlavní monitor. Dle mne není problém s kabelem. Bo boot sekvence nabíhá normálně v barvách na TV a pokud se mi povede přepnout do TV je to normálně v barvách akorát nevím jak je to u TV s nastavením rozlišení.
Zkoušel sem i výměnu SW za alternativní ovladače OMEGA stále to samé hledám tedy chybu mezi židlí a klávesnicí. Mohl by mi nekdo vytvořit návod pro blbečky? Bo podle návodu od ati sem to zkoušel. PLS.
Jendův rozcestník (Odkazy, které jsem měl dříve v podpisu najdete v mém rozcestníku.) Jendovy novinky - Co je pro Vás odemne nového Pokud potřebujete mermomocí vědět na čem páchám PC kriminalitu sestavy jsou v profilu.

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 úno 2008 12:44

Ahoj Honzo!
Já myslím, že už tu bylo popsáno snad všechno.
Když vybereš to klonování tak nastavíš Kompozitní video a pak druhý monitor a ty další podrobnosti.
Pokud tlačítko Klonovat není aktivní, pak jsi nejspíš při instalaci grafiky, resp nastavení to klonování odmítl. (ne klon ale používání 2. monitoru).
Nevím jak to je u tvé karty, ale asi bys měl začít nějakým průvodcem nastavení a tam vybrat, že toto budeš používat.

bulterierjirka
Level 2
Level 2
Pohlaví: Muž
Stav:

Příspěvekod bulterierjirka » 19 úno 2008 16:20

Já jsem měl kdysi podobný problém. Nemoh jsem nikde v Catalyst control centru nastavit klonování, až jsem objevil Desktop Wizard, který šlo spustit jen klávesovou zkratkou Ctrl+Alt+W. Pak už to šlo

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 19 úno 2008 17:04

To je právě ten průvodce nastavením a tam to musí být povoleno.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Vše ostatní (sw)”