Ahoj
Mám notebook HP 255 G4.
Měl jsem tam Win 7 a všechno bylo ok. Před nějakým časem se mi nainstaloval Win 10 a začalo trápení, které jsem chtěl ukončít reinstalací na Win 7.
Po instalaci mi ve správci zařízení svítí vykřičníky u řadiče sběrnice SM a řadiče USB ( Universal Serial Bus). Tím pádem mám nefunkční usb porty.
Ze stránek HP.com mám nainstalované všechny ovladače, včetně ovladače chipsetu.
Poradí mi někdo co s tím?
Předem děkuju.
Řadič sběrnice SM
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Řadič sběrnice SM
Kdyz tam jsou vykricniky (a ne otazniky), tak to tam pise po rozkliknuti i duvod (chybovy kod). Sem s nim!
Prazaci jo ty se maj, az kdyz si me zavolaj..
Ovladače tohoto zařízení nejsou nainstalovány. (Kód 28)
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
Pak je to v rozporu s tvrzenim v prvnim prispevku na konci a nemas vsechny ovladace.
SM je Intel MEI a USB 3.0, oboje ze stranek HP.
SM je Intel MEI a USB 3.0, oboje ze stranek HP.
No já vím, že to je v rozporu, ale je to pravda
.
Opravdu jsem nainstaloval všechny dostupné ovladače pro uvedený notebook, nevím proč se nenainstalovaly......
Dodatečně přidáno po 58 minutách 55 vteřinách:
Teď jsem si uvědomil, že právě při instalaci ovladači chipsetu se na konci objevila hláška, že program nebyl nainstalován správně a nabídly se dvě možnosti: 1 Opakovat instalaci s doporučeným nastavením
2 Program pracuje správně
To bude asi ten problém. Vyzkoušel jsem, ale obě možnosti a stejně se nic nezměnilo.

Opravdu jsem nainstaloval všechny dostupné ovladače pro uvedený notebook, nevím proč se nenainstalovaly......
Dodatečně přidáno po 58 minutách 55 vteřinách:
Teď jsem si uvědomil, že právě při instalaci ovladači chipsetu se na konci objevila hláška, že program nebyl nainstalován správně a nabídly se dvě možnosti: 1 Opakovat instalaci s doporučeným nastavením
2 Program pracuje správně
To bude asi ten problém. Vyzkoušel jsem, ale obě možnosti a stejně se nic nezměnilo.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Ve Ve správci zařízení klikni na zařízení s vykřičníkem pravým tlačítkem myši a vyber Vlastnosti a tam podle nabídky instalovat, nebo aktualizovat, či vyhledat atd. ovladač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Elite Level 10.5
- Pohlaví:
- Stav:
HP je lehce schizofrenni, co se tohoto modelu tyce. 5 je obvykle AMD, ale ovladac chipsetu je pro Intel, proto se jeho instalace nezdarila.
Win7 Pro tam dodavali jako downgrade 8.1. Mas stale media, resp. vytvoril jsi si recovery?
Win7 Pro tam dodavali jako downgrade 8.1. Mas stale media, resp. vytvoril jsi si recovery?
Zpět na “Problémy s hardwarem”