Aktualizace win 10 Vyřešeno
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Aktualizace win 10
Neřekl jsi, co chceš instalovat. Windows 7 nebo 10? Já pochopil, že chceš opravit desítky. Takže čistá reinstalace desítek je nejlepší řešení a vyřeší všechny tvé problémy.
Ok, 10 by pro mě byli lepsi. Takze potrebuju iso soubor s 10kama ? A pres nejaky ten soubor to dat na flashku
Dodatečně přidáno po 3 minutách 14 vteřinách:
Popripade jestli bys mi hodil odkaz odkud ten iso soubor stahnout ?
Dodatečně přidáno po 3 minutách 14 vteřinách:
Popripade jestli bys mi hodil odkaz odkud ten iso soubor stahnout ?
nations112 píše:Já jsem nevěděl tohle, tys zas nevěděl, jak normálně zprovoznit WU službu.
Vidíš jak klameš a nejen v tomto ... ty stále řešíš jak zprovoznit WU a stále ty to nejde. Mě na rozdíl od tebe WU funguje! Stejně jako s oblíbeností Windows 8 a 10, jsi prostě k smíchu! Každý soudný člověk pozná, že Windows ME, Vista, 8.x a 10 je krok zpět ...
Naposledy upravil(a) X dne 26 říj 2016 20:49, celkem upraveno 1 x.
Xko kolik ti je vubec roku ?
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Aktualizace win 10 Vyřešeno
Odkaz na iso soubor jsem ti tu už dával. Normálně do toho programu zadáš jakou verzi W10 chceš a ona ti udělá buď přímo USB nebo stáhne ISO soubor.
X:
WU blbne snad většina lidí se sedmičkama. Už i Microsoft chybu ve službě uznal, ale dosud ji neopravil a řešit ji nebude. (ostatně jako v XP nebo Vistách)... Já službu opravit dokážu, to že ji Microsoft dalšími updaty shodí je druhá věc. Jestli znáš nějaký lepší návod, rád si ho hodně lidí poslechne. Sám ale nevíš, proč ti to funguje
...
Takže podle tebe jsem k smíchu, protože mi tyto systémy vyhovují? Ok tady jsme skončili.
Naprosto profesionální důvod a obhajoba ve stylu - Máš jiný názor tak jsi amatér a debil :D Takové chování a kecy bych opravdu čekal od nějakého podprůměrně inteligentního člověka věřícího na chemtrail a další kraviny. Ne od někoho, kdo se věnuje počítačům, je tvůrce článků a měl by jistou dávku inteligence mít. Už vím, proč někteří na zive.cz foru o tobě mluvili, tak jak mluvili
Bohužel už to vidím i na vlastní oči.
No ale jak říkám. Já s desítkama nikdy problém neměl, v okolí si to chválí. Kdo je z nějakého důvodu nechce, nic proti němu nemám a normálně mu tam instaluju něco jiného. Já dokážu názor jiných tolerovat a necpu jim všemožně ten svůj.
PS: nehledě na to, že samotný W7 podporuji. Ať už radami uživatelů, tak návody ohledně WU, tak tvorbou AIO instalaček atd. Chtělo by se to nad sebou trochu zamyslet, když už se tě ptají i noví uživatelé, kolik ti vlastně je. Protože aktuálně to chování bych tipoval buď na 15 letého fracka, nebo 60 letého zainteresovaného dědulu.
A tímto končím, nemá cenu to řešit.
X:
WU blbne snad většina lidí se sedmičkama. Už i Microsoft chybu ve službě uznal, ale dosud ji neopravil a řešit ji nebude. (ostatně jako v XP nebo Vistách)... Já službu opravit dokážu, to že ji Microsoft dalšími updaty shodí je druhá věc. Jestli znáš nějaký lepší návod, rád si ho hodně lidí poslechne. Sám ale nevíš, proč ti to funguje

Takže podle tebe jsem k smíchu, protože mi tyto systémy vyhovují? Ok tady jsme skončili.

No ale jak říkám. Já s desítkama nikdy problém neměl, v okolí si to chválí. Kdo je z nějakého důvodu nechce, nic proti němu nemám a normálně mu tam instaluju něco jiného. Já dokážu názor jiných tolerovat a necpu jim všemožně ten svůj.
PS: nehledě na to, že samotný W7 podporuji. Ať už radami uživatelů, tak návody ohledně WU, tak tvorbou AIO instalaček atd. Chtělo by se to nad sebou trochu zamyslet, když už se tě ptají i noví uživatelé, kolik ti vlastně je. Protože aktuálně to chování bych tipoval buď na 15 letého fracka, nebo 60 letého zainteresovaného dědulu.
A tímto končím, nemá cenu to řešit.
V mém okolí si nikdo Windows 8.x ani 10 nechválí, ty kdo si to chtěli vyzkoušet se ochotně vrací na propracovanější Windows 7. Já podle svého nejlepšího svědomí a znalostí nemohu Windows 8.x a 10 doporučovat, protože by to nebylo fér. Já si Windows umím hodně poštělovat, takže mi nestačí základní nebo osekané funkce. Na XP jsem měl jedině 5-10 minut vytížení (i SVCHOST.exe, tedy mimo jiné i update) po najetí na plochu, ale protože používám tuny softwaru a měl jsem slabý PC, takže jsem to vůbec neřešil. XP jsou dodnes na starších a slabších PC použitelný systém, i s fungujícími updaty.
Živě je kapitola sama pro sebe, banda budižkničemů, zlodějů a trottlů. Stačí vstoupit na jejich stránky, aby člověk viděl systém zahlcený vlezlými reklamami, cenzura a restrikce na každém kroku ...
Je mi přes 12 000, jestli jsi inteligentní, přepočítej si to ... A když mi něco funguje, tak neřeším proč mi to funguje, třeba je to proto, že mám Ultimate a tedy spíše podnikatelsko a středo/malopodnikatelskou verzi, kterou se MS bojí sabotovat, aby lidé přecházeli na tu nepovedenou verzi OS. Kdo ví, to jsou jen domněnky, které se těžko dokazují, ale to že se vám problémy vrací je zajímavé. Já tebe hodnotím jako člověka, co se pohybuje jen po povrchu a lidem doporučuje špatné řešení. To já bych nemohl. A jsi nějaký nervózní dědula, co ho rozčílí, že mám jiný názor a dovolím si ho psát! Tak aby ses nep*sral!
Živě je kapitola sama pro sebe, banda budižkničemů, zlodějů a trottlů. Stačí vstoupit na jejich stránky, aby člověk viděl systém zahlcený vlezlými reklamami, cenzura a restrikce na každém kroku ...
Je mi přes 12 000, jestli jsi inteligentní, přepočítej si to ... A když mi něco funguje, tak neřeším proč mi to funguje, třeba je to proto, že mám Ultimate a tedy spíše podnikatelsko a středo/malopodnikatelskou verzi, kterou se MS bojí sabotovat, aby lidé přecházeli na tu nepovedenou verzi OS. Kdo ví, to jsou jen domněnky, které se těžko dokazují, ale to že se vám problémy vrací je zajímavé. Já tebe hodnotím jako člověka, co se pohybuje jen po povrchu a lidem doporučuje špatné řešení. To já bych nemohl. A jsi nějaký nervózní dědula, co ho rozčílí, že mám jiný názor a dovolím si ho psát! Tak aby ses nep*sral!

Problem je v tom, ze ony ty Windows 7 zase az tak dobre nefunguji - USB 3.0 ovladace ktere pri vyndani z dokiny udelaji modrou smrt a nejde to nijak vyresit, aktualizace ktera po instalaci na klientech zpusobi ze kdo neni admin nepripoji sitovou tiskarnu (!), ovladace na Thunderbolt ktere spolecne s Thunderbolt dokinou delaji podobne psi kusy jako USB 3.0. Ono staci kolikrat ze pri pouhem odhlaseni jednoho uzivatele a prihlaseni druheho najednou nejde nacist profil. Z hlediska ovladacu a aktualizaci se jednotlive edice nelisi, takze ty problemy se projevuji jak na Enterprise, tak na ostatnich edicich.
Nevim jestli to Microsoft dela schvalne, ale tesime se az bude pripraveny klient zalozeny na Windows 10 misto obstaroznich Windows 7 s dobastlenou hromadou ovladacu dalsich firem, nutnych k tomu aby fungovaly takove samozrejmosti jako USB 3, dokovaci stanice a dalsi veci ktere nejsou nativne podporovane ve Windows 7. Testovaci verze Windows 8/10 klientu zadny z problemu na ktere jsme narazili s Windows 7 nemaji.
Je jedno jak Windows 10 vypadaji, rozhodujici je u nich to ze je to system o mnoho let novejsi nez Windows 7 podporujici aktualni technologie. nativne bez nutnosti instalace podovne fungujicich ovladacu tretich stran.
Nevim jestli to Microsoft dela schvalne, ale tesime se az bude pripraveny klient zalozeny na Windows 10 misto obstaroznich Windows 7 s dobastlenou hromadou ovladacu dalsich firem, nutnych k tomu aby fungovaly takove samozrejmosti jako USB 3, dokovaci stanice a dalsi veci ktere nejsou nativne podporovane ve Windows 7. Testovaci verze Windows 8/10 klientu zadny z problemu na ktere jsme narazili s Windows 7 nemaji.
Je jedno jak Windows 10 vypadaji, rozhodujici je u nich to ze je to system o mnoho let novejsi nez Windows 7 podporujici aktualni technologie. nativne bez nutnosti instalace podovne fungujicich ovladacu tretich stran.
Já s W10 taky nemám problém. Na mém pc jedou líp a vypadají líp. Jediné mínus pro normálního uživatele jsou ty Microsoft aplikace, které jdou ale normálně odstranit.
Popravdě, měl jsem XP, 7 a 10. K sedmičkám bych se nikdy nevrátil.
Popravdě, měl jsem XP, 7 a 10. K sedmičkám bych se nikdy nevrátil.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
No je fakt, že poslední dobou taky víc bojuju se sedmičkama, než s novějšími systémy. Hlavně ve firmě je problémová WU velké peklo a vypnutí aktualizací bohužel ve firmě nepřichází v úvahu. O ovladačích ani nemluvím, ale ty byly problémové vždycky všude. Každopádně W7 je už prostě starý systém ať se to někomu líbí nebo ne. Kdo ho chce, ať ho klidně používá, nemám nic proti ale taky nikoho vyloženě nenutím ať na něm zůstane. Každému hold vyhovuje něco jiného a ať se ten dotyčný rozhodně. Ale znám případy, kdy se dotyčný desítek hodně bál a po týdnu práce by už nechtěl 7 ani vidět ale samozřejmě jsem narazil i na opačný případ
Vím o lidech, kteří nebyli 8.1 schopni normálně používat, ale třeba mě osobně celkový design a funkce naprosto sedly a dokázal jsem s tím pracovat mnohem rychleji, jak se starším systémem. Doba ale pokročila, nazývat 8.1 nebo 10 krokem zpět je taky úlet. Naopak bych řekl, že 8.1 předběhly dobu a to byl největší problém. Desítky to dokázaly do jisté míry zachránit. Ale všechny OS mají chyby. Jak 7 tak 8.1 tak 10. Desítky prostě beru jako systém dnešní doby. Se všemi pozitivy i negativy (hlavně automatické WU a co si budeme povídat, pár dalších věcí by se našlo...). Já jsem ale s 10 nadmíru spokojen, běží mi všude - svižně, bez pádů, bez problémů. Dokonce i starší člen rodiny je s nimi spokojen a tam jsem měl právě obavy, že bude bojovat.
Každopádně mé dovednosti bych jako základní určitě nebral. Jen proto, že mám na tohle jiný názor neznamená, že tomu nerozumím. Dalších 100 lidí může to samé říct o tobě, ale ano. Beru tvůj názor, kritiku přijímám.
Každopádně tohle bude nekonečné téma. Nejsi první ani poslední člověk, který zarytě bojuje za sedmičky, stejně jako někteří zarytě bojují za desítky nebo Linux. Pravdu nemá nikdo, každému vyhovuje prostě něco jiného. Ostatně takové boje tady už byly snad vždycky s příchodem nových systémů. Mám připomenout ty války v době uvedení sedmiček? Kolik lidí tak zarytě obhajovalo XPčka? Mě vyhovovaly jak 98, tak XP, tak 7, tak 8.1, tak 10 ale nemám jediný důvod se vracet do minulosti.

Vím o lidech, kteří nebyli 8.1 schopni normálně používat, ale třeba mě osobně celkový design a funkce naprosto sedly a dokázal jsem s tím pracovat mnohem rychleji, jak se starším systémem. Doba ale pokročila, nazývat 8.1 nebo 10 krokem zpět je taky úlet. Naopak bych řekl, že 8.1 předběhly dobu a to byl největší problém. Desítky to dokázaly do jisté míry zachránit. Ale všechny OS mají chyby. Jak 7 tak 8.1 tak 10. Desítky prostě beru jako systém dnešní doby. Se všemi pozitivy i negativy (hlavně automatické WU a co si budeme povídat, pár dalších věcí by se našlo...). Já jsem ale s 10 nadmíru spokojen, běží mi všude - svižně, bez pádů, bez problémů. Dokonce i starší člen rodiny je s nimi spokojen a tam jsem měl právě obavy, že bude bojovat.
Každopádně mé dovednosti bych jako základní určitě nebral. Jen proto, že mám na tohle jiný názor neznamená, že tomu nerozumím. Dalších 100 lidí může to samé říct o tobě, ale ano. Beru tvůj názor, kritiku přijímám.

Každopádně tohle bude nekonečné téma. Nejsi první ani poslední člověk, který zarytě bojuje za sedmičky, stejně jako někteří zarytě bojují za desítky nebo Linux. Pravdu nemá nikdo, každému vyhovuje prostě něco jiného. Ostatně takové boje tady už byly snad vždycky s příchodem nových systémů. Mám připomenout ty války v době uvedení sedmiček? Kolik lidí tak zarytě obhajovalo XPčka? Mě vyhovovaly jak 98, tak XP, tak 7, tak 8.1, tak 10 ale nemám jediný důvod se vracet do minulosti.

Naposledy upravil(a) nations112 dne 26 říj 2016 23:05, celkem upraveno 1 x.
Pořád na Windows 7 je méně problémů než na Windows 10, stačí to sledovat tady na fóru a z vlastní zkušenosti. To že někdo koupí vyloženě haraburdí nebo má špatné ovladače je také jeho vina (USB, Thunderbolt). Mě se také problémy nevyhýbají, ale umím si poradit. Na Windows ME, Vista, 8 a 10 je vidět, že je to krok zpět. Například zjednodušení (vzhledu) místo aby se využilo všech možností a efektů a snižování úrovně kvůli nedostatečným mobilním přístrojům (mobilům, osekaným tabletům). Snižování úrovně OS kvůli nedostatečným hardwarovým strojům je cesta do pekel ... nudloidní www stránky budiž toho důkazem.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
řeknu ti na rovinu, že co mě opravdu vytáčí na desítkách je to nastavení, které vypadá jako omalovánka a kdykoli to jde, tak raději nastavuji přes ovládací panely a pak vnucování aktualizací, kdy ti WU často zabije tvůj nainstalovaný ovladač. Tohle beru jako krok zpět, ale jinak moc ne. Že je to jednoduchý systém na HW je naopak výhoda. Rozjedeš to takřka všude.
To dělám 2v1 (tabletu) v 8 také, v Nastavení pořád myslím není vše jako v Ovládacích panelech. Win 10 mají jedinou dobrou věc: automatický fokus na okně s kurzorem myši (ale ve Win 7 lze doplnit, až dočtu web tak dám tip do software) a pak rychlejší boot, ale to je trochu kontraproduktivní, tablet s 8 mi startuje na plochu do 5 sekund, ale nevidím bootovací info o hardware. Zjednodušování je pro experty nevýhodné, protože si nemůžeš vše vyštelovat podle sebe. Pro neznalé / amatéry / méně schopné třeba výhoda, pro nás zásadní nedostatek!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3258
-
od kecalek
Zobrazit poslední příspěvek
28 srp 2024 19:35
-
- 2
- 2792
-
od kecalek
27 črc 2024 13:30
-
-
Nejde nainstalovat aktualizace Win 10 64 (KB5046613)
od Minapark » 16 lis 2024 09:04 » v Windows 11, 10, 8... - 8
- 3896
-
od Minapark
20 lis 2024 12:00
-
-
-
Aktualizace pro Windows Security platform – KB5007651
od mmmartin » 06 úno 2025 15:29 » v Windows 11, 10, 8... - 14
- 10065
-
od mmmartin
21 úno 2025 17:21
-
-
-
help, aktualizace BIOSu z FC - FE nebo FFc, B550 Gaming X (V2 rev. 1.3) Příloha(y)
od blatantq » 05 led 2025 14:33 » v Vše ostatní (sw) - 4
- 2364
-
od kecalek
05 led 2025 16:38
-
Zpět na “Windows 11, 10, 8...”