Internet Explorer
Internet Explorer
Chtel bych se zeptat jestli je mozne nejak odinstalovat program internet explorer. zkousel jsem to, ale vubec to neslo. stejne tam zustal. stve me protze kdyz mi treba nekdo posle pres qip odkaz na neco a kliknu na to, tak se mi ta stranka otevre v internet exploreru. ja bych ale chtel aby to oteviralo v mozile.
- benik.martin
- Level 3.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
- Baron Prášil
- Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
-
- Pohlaví:
IE se samozřejmě dá odebrat v Ovl.panelech (ono ho to asi neodebere, ale zakáže). Nepoužívám ho pár let a s nějakou nestabilitou nemám problém. I když se mi zde občas něco objeví /nedávno jsem tu o tom někde psal/ tak to odkliknu a je klid.
Jsou ale firmy, kam se bez něho /prozatím/ nedostaneš. Konkrétně Virtuální kancelář ČEZu a údajně některý banky?
Klidně ho v Ovl.panelech zakaž a počkej na výsledek. Povolit anebo obnovit ho můžeš vždycky.
S Operou jsem se zatím (mimo ČEZ) prokousal všude.
Jsou ale firmy, kam se bez něho /prozatím/ nedostaneš. Konkrétně Virtuální kancelář ČEZu a údajně některý banky?
Klidně ho v Ovl.panelech zakaž a počkej na výsledek. Povolit anebo obnovit ho můžeš vždycky.
S Operou jsem se zatím (mimo ČEZ) prokousal všude.
-
- Pohlaví:
Ten problém o kterým jsem výše psal vypadá viz. screen. Udělá to vždycky když zapnu ICQ? Začalo to když jsem se pokoušel rozchodit BOINC manager.
Komp se zdá čistej, MVAW našel nějakou potvoru (mirar?), tý jsem se snad zbavil, ale tahle chyba tam zůstala.
Screen:
Zobrazený je to O.K. jen ta blbá hláška vyžaduje odkliknutí???
Komp se zdá čistej, MVAW našel nějakou potvoru (mirar?), tý jsem se snad zbavil, ale tahle chyba tam zůstala.
Screen:
Zobrazený je to O.K. jen ta blbá hláška vyžaduje odkliknutí???

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
1000 Mb/s internet + stolní PC s Wi-Fi Příloha(y)
od WolfGunCZ » 09 srp 2024 18:54 » v Vše ostatní (inet) - 6
- 4821
-
od meda2016
Zobrazit poslední příspěvek
14 srp 2024 12:30
-
-
- 2
- 3103
-
od Alferi