Jak se může Windows 10 samovolně smazat ? Vyřešeno
Jak se může Windows 10 samovolně smazat ?
Zdravím.. Nevím co to je ale je to zajímavé. Mému bráchovi se samovolně smazala Windows 10. Prostě z ničeho nic chtělo po něm flashku nebo DVD s OSkem. Když jsem najížděla už na vybrání oddílu kde nainstaluje se systém. Byl ten daný oddíl smazaný. Bylo tam místo 340/340GB Takže OS se prostě sám smazal. Dobré říkala jsem že to bude asi virem nebo tak. Na další den mi volala kamarádka že ji nejde Windows 10. A koukám se.. Jasně že to samé. Prostě tam nebyl vidět OS . Smazal se taky. Jaké k tomu máte vysvětlení ?. Je to nějaká chyba. Nebo nějaký vir to udělal ? . Díky Angelika
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Jak se může Windows 10 samovolně smazat ?
Nemyslím si, že se widle samy od sebe smažou, pokud tam vyloženě není nějaká chyba. Nebylo by to poprvé, kdy tohle způsobuje malware
Beztak zas Facebookem proletěla klikačka a ti méně inteligentní na ty turecké stránky ještě klikají. A nebo to může být vadou disku, ale to je teda nepravděpodobné.

Naposledy upravil(a) nations112 dne 01 lis 2016 16:30, celkem upraveno 1 x.
Sebevražda?
Jednou jsem tohle také také viděl, kdysi dávno asi před patnácti lety. Kolegovi z práce prostě zmizel z disku filesystém kompletně se vším co v něm bylo, Widle si při vypínání prostě něco blbě zapsaly kam neměly, a druhý den už neexistovaly. Takže fdisk, format, install...
Malware přece nemůže něco takového udělat, nebo snad žijeme ještě v době W98? Ty dnešní dlaždicové omalovánky jsou přece úplně bezpečné, stabilní, a pravidelně aktualizované, teď dokonce Výročně (Anniversary), všechny chyby v nich už dávno odstranili!

Jednou jsem tohle také také viděl, kdysi dávno asi před patnácti lety. Kolegovi z práce prostě zmizel z disku filesystém kompletně se vším co v něm bylo, Widle si při vypínání prostě něco blbě zapsaly kam neměly, a druhý den už neexistovaly. Takže fdisk, format, install...
Malware přece nemůže něco takového udělat, nebo snad žijeme ještě v době W98? Ty dnešní dlaždicové omalovánky jsou přece úplně bezpečné, stabilní, a pravidelně aktualizované, teď dokonce Výročně (Anniversary), všechny chyby v nich už dávno odstranili!

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
No tohle bylo pro ně zajímavé
. Tohle se mi nikdy u windowsu nestalo. Nainstalovala jsem ji to znova a uvidíme
. Pokud nepomůže ani toto hodím Tam Windows 7 nebo 8.1 původní tam byla 8.1 na tom pc .
.

Obvykle neni smazany system, ate MBR nebo tabulka oddilu
Testdisk to ve vetsine pripadu dokaze spravit - search filesystem, enter, write, enter, restart.
Testdisk to ve vetsine pripadu dokaze spravit - search filesystem, enter, write, enter, restart.
Re: Jak se může Windows 10 samovolně smazat ? Vyřešeno
Použij nástroj oprava spuštění systému v instalaci Windows 10.

To jsme zkoušeli.
Psalo to pokusy o opravy, Ale marně.
Pokud tady budu mít v příspěvku chyby. Omlouvám se. Mám popálenou ruku 2 stupně a mám ji celou v nějakém svinstu zabalenou. :)
Psalo to pokusy o opravy, Ale marně.
Pokud tady budu mít v příspěvku chyby. Omlouvám se. Mám popálenou ruku 2 stupně a mám ji celou v nějakém svinstu zabalenou. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3180
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
02 zář 2024 07:46
-
-
Porovnaní sestavy + kde muže být problém? Příloha(y)
od Ribendik » 12 pro 2024 11:04 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 831
-
od Zivan
Zobrazit poslední příspěvek
12 pro 2024 12:26
-
-
- 16
- 4826
-
od Minapark