Ahoj, čistím můj notebook a chtěl bych vědět jestli mohu odstranit "síťku", která je zespodu na krytu notebooku. Mám jí z větší části už skoro neprůhlednou, což asi (?) moc nepomáhá, ale nevím jestli jí mohu odstranit, protože předpokládám, že zachytává prach. Aby se pak noťas nezašpinil rychleji.
Mám namysli toto -
► Zobrazit spoiler
(omlouvám se za kvalitu, doufám, že je to poznat)
Předem děkuji za odpověď.
Naposledy upravil(a) vubecnicnevim dne 05 lis 2016 11:38, celkem upraveno 1 x.
Mám doma (neotevřenou, nikdy nepoužitou) teplovodivou pastu, Arctic MX-4 2019 Edition teplovodivá pasta (4g). Koupeno 2.2.2023... Tedy skoro 2 roky stará pasta...
Chtěl bych to použít na CPU co budu stavět nový pc teďka... 5950X cpu... 2...
Poslední příspěvek
Jak píšou nade mnou, pokud lze dobře roztírat - bez hrudek, tak jí můžeš použít.
Nějak se mi objevili zelené čísla vlevo ve wordu, nevíte někdo jak to vypnout?
Objevuje se to i při otevření nového dokumentu.
Díky
shot_240914_135310.png
Poslední příspěvek
Performance - Metrics - Show Metrics
alebo
General - In-Game Overlay
Adrenalin nemám. Takéto countery používa množstvo SW. Bandicam, Steam, Fraps, RivaTuner, AfterBurner, Razer ... treba si každý taký SW dogoogliť spolu so slovami "disable fps...
Zdravím, mám takový problém že při každém spuštění se mi otevirají okna které nechci (viz. obrázek) a to i po nové instalaci systému, chromu a přihlášení. Děkuji
prohlizec.png
Poslední příspěvek
Ojj takové jednoduché. Sem se nad tim trapil tak dlouho a stacila banalita :D po spusteni jsem ty stranky vsechny odstranil a je klid. Diky moc
Zdravím, chtěl bych poradit s výběrem notebooku s OLED displejem nejlépe 14 palců, už se v tom vůbec neorientuji. Na hry to nepotřebuji, stačí mi svižné načítání aplikací, rychlé Wi-Fi a solidní výdrž. Líbí se mi tenhle:
Čím levnější tím lépe 16...
Poslední příspěvek
Navíc teď s kódem za 20k? Ten druhej je blbost nevzít. Klasickej notebook s takovým rozpočtem bude odpad.