mijaja...?

Místo pro témata a příspěvky spadající MIMO počítačovou problematiku (tedy např. sport, zdraví, vtipy, škola...).

Moderátoři: Mods_junior, Mods_senior

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

mijaja...?

Příspěvekod Argoneus » 20 úno 2008 10:47

Nevíte, co s ním je? Pořád tu byl a najednou tu není vůbec... :shock:

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 20 úno 2008 10:51

Ahoj Šachysto. Toť zajímavá otázka. Už jsem po tom pátral před Novým rokem, poslal jsem mu majl, ale bez odpovědi. ???
P.S. K šachům se snad dostanu večer? Ale čekám návštěvu, takže zase samej ??

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 20 úno 2008 10:59

on to tady nekde aj psal..ze je nejak pracovne vytizeny..zkusim najit link..

EDIT:// http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?p=7 ... ght=#71269 tady to je a je to posledni podstranka nekde uprostred..
Naposledy upravil(a) Crave dne 20 úno 2008 11:01, celkem upraveno 1 x.

majkll
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod majkll » 20 úno 2008 11:00

No jo, byl bezvadnej a se vším si věděl rady, jenže když se podíváš na jeho poslední příspěvěk, tak je jasné že se tu nějákou dobu asi neukáže,ale je to škoda.
Snad zase nastane doba, kdy se tu oběví.

Vážení přátelé

Musím Vám bohužel sdělit pro mne dosti smutnou zprávu. I když jsem si na tohle fórum docela zvykl a jsem tu rád, nastala nepředvídaná situace. Bohužel mi pracovní vytížení a zčásti i rodinné problémy už neumožňuje, abych tady byl denně. A pokud se mi sem podaří sporadicky dostat, je naprosto nemožné jen přečíst to ohromné množství příspěvků, natož se ještě ke každému (nebo aspoň k těm pro mne zajímavým) vyjadřovat. Nechci tvrdit, že tato situace je konečná a je možné, že později se to zase otočí zpět a opět budu mezi vámi. Pro tuto chvíli je to ale dost dobře nemožné. Jsem ale rád, že je zde množství lidí, kteří mne beze zbytku nahradí. Proto se omlouvám všem, kteří (snad) čekají, že jim pomohu a všechny odkazuji na takové kapacity, jako Karlos, Baron Prášil, Damned, Fredik, Sakiri, El Diablo, Weslo, Pic a mnoho dalších. K tématu nových moderátorů bych plně souhlasil s Mikelem. Navíc musíme mít na paměti, že pokud se sem člověk dostane na hodinu i dvě za týden, tak pokud začne pročítat nejstarší příspěvky (momentálně je jich 1688!!!!), nemá šanci se dočíst k těm nejnovějším a tyto už mu po odhlášení zmizí v dáli... A o tom, že bych snad měl i někomu poradit, si už můžu jen nechat zdát. Osobně si myslím, že na tak rozsáhlé fórum, v jaké se nyní PC-Help proměnilo (a snad jsem k tomu i trochu přispěl), jsou tři hodně vytížení moderátoři žalostně málo. Můj názor je tak 5 - 6 modů. Popřípadě každá sekce svého moderátora. A to i s tím, že já bych na tento post rezignoval, aby tu místo mne mohl být někdo momentálně stálejší. Takže všem novým moderátorům přeji velmi pevné nervy, kursy rychločtení a rychlopsaní, protože to vše budou opravdu potřebovat.

Pro Ltb:
No je mi dost líto, ale asi jsem v tomto nesplnil tvé představy. Bohožel, okolnosti jsou nyní silnější než já...

mijaja
MSI P45 Neo | CORE2DUO E6750 2,9GHZ | Ram 2X1GB 1066Mhz A-DATA extreme edition | HDD WD 250Gb + 1TB externí WD | 8800 GS 384MB | Fortron 400W | Windows 7 Ultimate + 22" full HD SAMSUNG

--->Pravidla Pc-Helpu<---

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 20 úno 2008 11:12

Přátelé díky za informaci!
Mijaja mne m.j. naučil rozpoznat, jestli je problém v PC anebo mezi židlí a klávesnicí! (snad teda)
A víte, co to znamená Mijaja? Nevíte. Já Vám to neprásknu - počkáme až se ozve! :D

Argoneus
Level 3.5
Level 3.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Argoneus » 20 úno 2008 14:11

Blue Spirit píše:Ahoj Šachysto. Toť zajímavá otázka. Už jsem po tom pátral před Novým rokem, poslal jsem mu majl, ale bez odpovědi. ???
P.S. K šachům se snad dostanu večer? Ale čekám návštěvu, takže zase samej ??

OK.

Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”