Zdravím koupil jsem si nově sestaveny pc přes czc viz https://www.czc.cz/2a5e9q0sqsi7gassccgn70e4oe/seznam a potřeboval bych pomoc s intalaci w7.Mám original.Takže jsem zapl pc vložil cd a na blackscreenu mi to vyhodilo - Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key..Bohužel jsem jse to snažil vyřešit přes tutoriály z YT a tak jsem dal CTRLALTDELETE pak jsem dal v 1vterinovem oknu delete což mě vyhodilo na 3 disky..bohužel jsem idiot a řekl jsem si když né první tak dám druhý..to mě už vyhodilo na klasickou modrou obrazovku windows(jak při klasickem přihlašovani)a byla tam nabidka instalce tak jsem potvrdil že souhlasim s body...a pak mi to napsalo vyndejte cd a restartuje pc at se sam windows načte..vyndal jsem cd restartoval a jsem u stejneho blackscreenu jak předtim s napisem reeboot and select atd...(to co jsem napsal předtim).Prosím pokud někdo ví co a jak napiště mi zde dík moc.
PS-do půlnoci jsem tady u ntb jak přibitý takže pokud jsem něco vynechal nebo mam udelat nejaky krok odpovim do minuty max.
EDIT1-odkaz je spravený
Instalace windows7.Těžké problémy
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Instalace windows7.Těžké problémy
Naposledy upravil(a) Sherlocked dne 08 lis 2016 19:46, celkem upraveno 1 x.
Re: Instalace windows7.Těžké problémy
Odkaz nefunguje.Máš v PC viacej diskov ? Doska je ?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
odkaz spravený mám zde odpovídat nebo jen upravovat pro přehlednost?
Odkaz funguje.
Bude potreba sehnat novejsi verzi instalacniho DVD, tahle je nejaka prehistoricka:
http://dellwindowsreinstallationguide.c ... uefi-bios/
Nebo nainstalovat Windows 10.
Bude potreba sehnat novejsi verzi instalacniho DVD, tahle je nejaka prehistoricka:
http://dellwindowsreinstallationguide.c ... uefi-bios/
Nebo nainstalovat Windows 10.
Teraz už áno.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Jakože instalační disk ja špatný?
Ak už si ho inštaloval , tak možno iba nastaviť boot v biose.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
ano disk jsem jednou již použil na starší pc ..ok kdyz dam ctrl delete a pak f11 pro -run boot menu..dostanu se do quick bios.. a mam zde na vyber Select boot device SATA2:ts128GSSD370S SATA1:st1000dm003-1sb102 SATA3:DRW-24D5MT Enter setup ? s timhle se nedá nějak pracovat ?
SATA3:DRW-24D5MT je DVD mechanika.
Porad to ale neresi fakt, ze mas minimalne 6-7 let stare instalacni DVD, takze bude problem jak s ovladaci, tak s instalaci aktualizaci.
Jelikoz jeste nezacala instalace, tak si stahni to DVD z roku 2016 co jsem daval odkaz.
Porad to ale neresi fakt, ze mas minimalne 6-7 let stare instalacni DVD, takze bude problem jak s ovladaci, tak s instalaci aktualizaci.
Jelikoz jeste nezacala instalace, tak si stahni to DVD z roku 2016 co jsem daval odkaz.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Nastavit disk, na který chci windows nainstalovat na první pozici v boot v Biose.
Restartovat a přes boot menu vybrat bootování z DVD.
Problém může být taky s UEFI režimem, který ne všechny instalačky podporují. Je třeba bootovat v legacy režimu. A taky počítat s tím, že s novějším HW si sedmičky už tolik nerozumějí.
Restartovat a přes boot menu vybrat bootování z DVD.
Problém může být taky s UEFI režimem, který ne všechny instalačky podporují. Je třeba bootovat v legacy režimu. A taky počítat s tím, že s novějším HW si sedmičky už tolik nerozumějí.
Legacy rezim je treba zakazat - prece si nebudeme dobrovolne zpomalovat pocitac.
To DVD co jsem daval odkaz UEFI podporuje.
To DVD co jsem daval odkaz UEFI podporuje.
No neskutočne spomalenie pri režime Legacy.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 8
- 6240
-
od Qinter
Zobrazit poslední příspěvek
28 črc 2024 12:26