Ahoj, mám problém, dostal jsem tento ntb https://www.alza.cz/gaming/acer-aspire-e15-midnigh t-black-d2368461.htm
Chci ho mít jenom na tanky, ale problém je v tom, že neběží na víc jak 40 fps ať dám rozlišení jakékoliv 1920*1080 a nebo nejnižší co jde, tak jsou furt nízké fps.Myslím, že problém je v nastavení přepínatelné grafické karty viz. obrázky, ale nevím jak nastavit jako primární tu druhou.Takto to mám nastaveno nyní, prosím o jakoukoliv radu, měl jsem horší notebook a WOT na tom běželo na 120 fps. Díky za pomoc už si nevim rady.
Notebook přepínaní grafiky, low fps
Re: Notebook přepínaní grafiky, low fps
Jaka byla konfigurace toho predchoziho notebooku?
Tenhle notebook ma dve zasadni nevyhody - je to Acer, coz znamena ze je to laciny, velmi laciny notebook takze bude mit velmi osizene chlazeni a ma jak procesor tak grafickou kartu od AMD, coz oboje produkuje velke mnozstvi tepla. Navic uz na prvni pohled je osazen grafickou kartou, na kterou nestaci vykon procesoru. Idealni by bylo tenhle notebook prodat, dokud je stale funkcni.
Jake je zatizeni procesoru, kdyz je spustene WoT?
Tenhle notebook ma dve zasadni nevyhody - je to Acer, coz znamena ze je to laciny, velmi laciny notebook takze bude mit velmi osizene chlazeni a ma jak procesor tak grafickou kartu od AMD, coz oboje produkuje velke mnozstvi tepla. Navic uz na prvni pohled je osazen grafickou kartou, na kterou nestaci vykon procesoru. Idealni by bylo tenhle notebook prodat, dokud je stale funkcni.
Jake je zatizeni procesoru, kdyz je spustene WoT?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2447
-
od šulda
Zobrazit poslední příspěvek
16 črc 2024 19:19
-
-
Reklamace Přehřívající Se Grafiky Příloha(y)
od MichaelSR » 21 srp 2024 15:51 » v Problémy s hardwarem - 24
- 9234
-
od MichaelSR
26 srp 2024 02:03
-
-
- 4
- 2290
-
od FELINY
24 zář 2024 17:18
-
-
Windows Update automaticky přepisuje ovladače grafiky. Příloha(y)
od kellne » 19 led 2025 17:02 » v Windows 11, 10, 8... - 9
- 4806
-
od kecalek
22 led 2025 11:01
-
-
- 0
- 2594
-
od Kaspo