Dobry den
Jeste rano jsem na pc hral..Kdyz jsem pc vypinal tak jsem dal aktualizovat a vypnout ..Ted jsem prisel a zapnul pocitat a ten jen bezi..Monitor nenabehne a nic se nedeje ...
Větrák zdroje jede. I větrák procesoru. Mechanika lze otevřít i zavřít. Známky shoření (zápach) nebyly.Svítí led power i hdd.
Doplňuji:
F2 nic.
Pc jsem si nechal slozit u czc je stray teprve tejden ..
Pc spec:
Crucial 8GB DDR4 2133
WD Blue EX - 1TB
Intel Core i5-6500
SilentiumPC Regnum RG1 Pure Black, černá
SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2
Sapphire Radeon NITRO RX 460, 4GB GDDR5
Seasonic S12II-430 430W
ASUS B150M PRO GAMING - Intel B150
Nejde PC
-
- Pohlaví:
Re: Nejde PC
Zkontrolovat kabely, zkusit monitor na jiném PC, popřípadě zkusit jiný monitor na tomto PC. Při náběhu se neozývá žádné pípání? Po náběhu přehraje PC zvuk, jako když naběhne do windows?
Skousel jsem jiny monitor a neslo to ...Stary monitor jsem pripojil na jiny pc a sel ...Zadne pipani pc nevydava ani zadny zvuk jen furt bezi... Je to divne kdyz pc cely tyden coho mam sel v pohode ...
Mam stary monitor a na monitoru je jen vstup z VGA Tak jsem koupil Tuhle redkuci a sloto https://www.alza.cz/premiumcord-hdmi-co ... d=18849602 Ale asi v tom problem nebude
Dodatečně přidáno po 1 hodině 7 minutách 59 vteřinách:
Mys a klavesnice sviti ...
Mam stary monitor a na monitoru je jen vstup z VGA Tak jsem koupil Tuhle redkuci a sloto https://www.alza.cz/premiumcord-hdmi-co ... d=18849602 Ale asi v tom problem nebude
Dodatečně přidáno po 1 hodině 7 minutách 59 vteřinách:
Mys a klavesnice sviti ...
-
- Pohlaví:
Zkus original DVI (hdmi) monitor.
pokud máš jiný PC v síti, pak vyzkoušej připojení přes vzdálenou plochu.
pokud máš jiný PC v síti, pak vyzkoušej připojení přes vzdálenou plochu.
Taky jsem skousel pripojeni pres vzdalenou plochu ale nejde to ... Asi tam bude v haji ... Dam to na reklamaci ale je divne ze to tyden stary pc a nejde...Jestly to bylo tou aktualizaci a vypnutim...
Zpět na “Problémy s hardwarem”