TV karta na Digitální vysílání
TV karta na Digitální vysílání
Dobrý den ráda bych jestli nemáte nějaké typy na tv kartu pro příjem digitálního vysílaní ale hlavně jak ho přijímat kromě antény na střeše ke které to mám přes celý byt jstli není nějaká anténa např z okna či podobně. děkuji
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Ohledně antény: záleží na intenzitě, ale hlavně kvalitě signálu, který je k dispozici v místě příjmu. Může se stát, že ani anténou na střeše nechytíš nic, může se stát, že ti to bude chodit na kus drátu. Není třeba se honit za maximální úrovní signálu - většina karet funguje spolehlivě už při indikované intenzitě 50 % nebo i méně, důležitější je kvalita signálu, ideální je, když je stejná nebo přibližně stejná pro oba (nebo všechny) přijímané multiplexy.
jinak jsem našla todle http://www.digitelka.cz/dvb-t-anteny_13/ a to pak dopojit ke kartě
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Informace o anténě je k ničemu bez informace o intenzitě a kvalitě signálu v místě uvažovaného příjmu - jak již bylo ostatně jednou řečeno. Prakticky jediná možnost je (pokud nejsi v lokalitě, kde všem digitální televize spolehlivě chodí - ale ani to není záruka, že bude chodit i tobě) vyzkoučet kvalitu příjmu na vypůjčeném zařízení a teprve v případě úspěchu investovat nějaký ten peníz do vlastního.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
Pokrytí signálem máš tady:
http://www.tvfreak.cz/art_doc-510995CF8 ... 8F2E2.html
Co se týká velmi silného signálu, stačí drát, nebo vyřadit napájení 5V na středním vodiči koaxu( zařadit do série kondenzátor-keramický o malé kapacitě, 10pF).
http://www.tvfreak.cz/art_doc-510995CF8 ... 8F2E2.html
Co se týká velmi silného signálu, stačí drát, nebo vyřadit napájení 5V na středním vodiči koaxu( zařadit do série kondenzátor-keramický o malé kapacitě, 10pF).
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
- jaro3
- člen Security týmu
-
Guru Level 15
- Pohlaví:
- Stav:
RE:
No dělal jsem to kamarádovi, který má Airstar2( program DVBViewer a tam to bohužel není.Tak jsem to musel řešit takto.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nové reproduktory ale digitální ne cinch
od p3v4x » 24 lis 2024 20:39 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 0
- 1269
-