Dnes mě ráno překavpil monitor. Asi půl dne mi běžel tak, že napravo byl mázlý jak starý monitor na odchodu. Nejvíce v pravém dolním rohu. Směrem do středu se to zlepšovalo. Hýbal jsem kabelem a nic nepomohlo, Nastavení je stejné jako už přes tři roky, s ničím jsem nehýbal.
Pak jsem si najednou náhodou během odpoledne všiml, že už je to všechno v pořádku a celá plocha obrazovky je plně ostrá.
Nikdy jsem se s něčím takovým nesetkal. Nenapadá vás, co za tím může stát?
"Mázlý" monitor
"Mázlý" monitor
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Už jsem viděl dost namazanejch, ale monitor ještě ne. Patří mu to, nemá tak moc chlastat! Ale teď vážně - co chceš vlastně slyšet, nebo myslíš, že se zde vyskytují jasnovidci?
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Omlouvám se, že jsem zapomněl uvést, že jde o CRT.
Jasnovidce bych tu skutečně neočekával.
Tak dobří tu asi nejste
Šlo mi o to, zda třeba někdo nemá podobnou zkušenost, co takovou věc může působit. Studený spoj nebo jiné věci.
S tou odmagnetizací, to je dobrej nápad. Navíc PC mám postavený těsně vedle napravo od monitoru, tak to je možnost, že by tam nějaký ty siločáry zabloudili. Díky
Jasnovidce bych tu skutečně neočekával.

Šlo mi o to, zda třeba někdo nemá podobnou zkušenost, co takovou věc může působit. Studený spoj nebo jiné věci.
S tou odmagnetizací, to je dobrej nápad. Navíc PC mám postavený těsně vedle napravo od monitoru, tak to je možnost, že by tam nějaký ty siločáry zabloudili. Díky
ASUS P5Q3; Intel C2D E8400 3,00GHz; 2GB DDR3 1333, NVidia GeForce 210 1GB; Technisat SkyStar HD2; Thermaltake VI10; Seasonic 500W; WD 1TB; LG DVD-RW.
- Kein
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
ja mam vedle CRT 17ky subwoofer a kdyz dam subwoofer pryc tak mi sfialoví polovina monitoru...nu coz uz moje chyba ze je v subwooferu magnet jsem is uvedomil az jak uz bylo pozde 

Visit: http://www.svedsketanky.cz
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 13
- 10897
-
od JuRas
Zobrazit poslední příspěvek