problem s NB :)

Zvukové karty, síťové karty, grafické karty, modemy…

Moderátoři: Pic, Mods_junior, Mods_senior, HW spec team

terje
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

problem s NB :)

Příspěvekod terje » 21 úno 2008 10:07

Cau, tak mam problem s notebookem, mam HP a pri hrani her se mi opakovatelne sekaji hry, napriklad minutu hraji, deset vterin mam photoalbum :) , pak to zas jede cajk, a neustale dokola, mam obavy ze to muze byt hardwarem, ptz muj NB docela dost topi, ale zase na druhou stranu sem ho rok neformatoval :-X
Za odpovedi dekuji.

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2008 10:18

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

notebooky mají všechny problémy s chlazením. obzvláště HP jsou dobré radiátory.mám 3 ASUSy a 1 HP a HP topí nejvíc a je dost oproti nim hlučnější. Záleží taky jaký máš v booku HW.může se to sekat protože máš slabou grafiku a nebo že se grafika zahřeje a pak jak se chladí, tak se to cuká a až se schladí,tak to jde zase dobře než se zase zahřeje. může být ještě možnost, že máš vevnitř dost prachu, který zabraňuje proudění vzduchu. můžeš zkusit vyčistit, ale né vysavačem!!! kup si na to stlačený vzduch ve spreji (otázka 50Kč)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

terje
nováček
Stav:

Příspěvekod terje » 21 úno 2008 10:23

Diky
No vysavacem vysavam jen klavesnici :-X tak doufam ze to nevadi? Ale zase nikdy mi to nedelalo, NB mam 2 roky, takze slabou grafikou to nejspis nebude. Spis tim prachem, ale nvm jak ten stlacenej vzduch pouzit? To mam narvat k vetraku z boku NB? :D sry za lamarnu
Ja se bal, ze by to mohl byt pripalenej procesor, nebo pomuze ten format a preinstalovani Windowsu.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2008 10:27

nic se neděje. normálně bych sundal spodní kryt celý a opatrně to vyfoukal.klávesnici můžeš,ale vevnitř ne.dovnitř vysavač nepatří.kdyby odešelprocesor, tak by jsi to poznal i při normální práci (sekal by se) jinak 2 roky je na book dost.jde to rychle kupředu.co máš za grafiku a u které konkrétní hry se to děje?napiš spíše celou konfiguraci booku
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

terje
nováček
Stav:

Příspěvekod terje » 21 úno 2008 12:36

No nemam ho cely dva roky, tak rok a pul, takze mam jeste zaruku, tudiz rozmontovat to nejpsis nemuzu :(
Dela mi to u Lineage 2 a WarRock, nic jinyho nehraju dlouho, jinak mam AMD 3000+, drafiku ATI 11OO [256MB[ :( nic moc :P, a RAMky 2GB
S tim rozdelavanim nejspis bude problem, takze zkus prosim te vymyslet lepsi variantu...

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2008 13:21

no na Lineage 2 nic moc konfigurace (můžeš být rád, že to rozjedeš).ono můžou být i lagy na serveru kde hraješ a né v booku. u Lineage 2 je to časté. jinak než rozebráním to nevyfoukáš.z venku to nemá smysl,protože to nemáš kam vyfoukat a naženeš to ještě více dovnitř. s tím čištěním je u booků trošku problém.jinak když jsem čistil HP nebo ASUS, tak to bylo vše Ok, perfektně uspořádáno a připevněno. u Aceru to byla hrůza.oddělal jsem kryt a vypadla na mě bluetooth karta, baterka, HDD a další věci :evil: mají v tom chlapečci trošku bordel

terje
nováček
Stav:

Příspěvekod terje » 21 úno 2008 15:46

Nj jenze prece to nemuzu rozdelat kdyz mam zaruku ne? A lagama to neni urcite, to poznam :P A jinak mi to slape slusne, nestezuju si, samozrejme by to chtelo lepsi, ale sem chudej student :P

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2008 16:03

pokud to rozebereš slušně a nikde nic neohneš a nezlomíš, tak klidně můžeš. no a když by se to teda nesmělo v záruce rozebírat, tak jak přídáš další ram :idea: to je povoleno v rámci záruky. já jsem taky jen chudý student VŠ

terje
nováček
Stav:

Re: pozdrav

Příspěvekod terje » 21 úno 2008 17:11

memphisto píše:pokud to rozebereš slušně a nikde nic neohneš a nezlomíš, tak klidně můžeš. no a když by se to teda nesmělo v záruce rozebírat, tak jak přídáš další ram :idea: to je povoleno v rámci záruky. já jsem taky jen chudý student VŠ

No tak jo, ale tam je na to ze spodu dekl zvlast [sak vis HP], takze to nerozdelam uplne cely :?
Mno, taky je pravda ze za dobu co NB mam nemam ani jeden pixel spatny, nikdy sem to nereklamoval, takze to asi risknu, kazdopadne moc diky za radu, doufam ze to pomuze :P

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2008 17:25

jak jsem říkal. mám 3x ASUS a jedno HP a nikdy jsem neměl ani s jedním problémy, zatím co Acer jsem reklamoval 2x a pak jsem ho hodil do kontejneru :lol: no HP má to rozebírání hodně složité. je to na několik částí, ale když už ho rozebereš, tak ho v poho složíš. vyzkoušej a uvidíš. mělo by to pomoct. ale dělej to opatrně :wink:

terje
nováček
Stav:

Příspěvekod terje » 21 úno 2008 17:34

Ja si vzpomnel na kamarada co ma prodejnu a servis PC u nas, tak koupim tu prazdnou plechovku a skocim za nim at mi pomuze :wink: stejne na to nemam naradi :twisted:

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 21 úno 2008 17:37

jj.když už se to pokazí, tak ať v servisu :lol: na to extra nářadí nepotřebuješ. stačí křížový šroubovák, ale bude to lepší,když to dáš do toho servisu.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Problém s FPS
    od mcrakvar » 26 lis 2024 16:22 » v Vše ostatní (sw)
    4
    4051
    od petr22 Zobrazit poslední příspěvek
    28 lis 2024 10:06
  • Problém s RAM
    od lukas222 » 04 lis 2024 13:52 » v Problémy s hardwarem
    4
    3405
    od lukas222 Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 13:36
  • Problém s fps spojený s gpu
    od Matyas.S » 02 pro 2024 20:30 » v Hry