Zdravím
Mám grafickou kartu, kde mám HDMI, DVI-D a Displayport. Bohužel mám starší monitor s VGA. Četl jsem, že neexistuje redukce z těchto na VGA. Chci se tedy ujistit, jestli opravdu není. Nebo spíše takhle, jestli je nějaká dostupná do 100-200
DVI-D na VGA
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: DVI-D na VGA
Zadej do Google - "DVI-D na VGA" a najde to hromadu odkazů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Najde redukci, koupi redukci a zjisti, ze DVI-VGA redukci nestrci do portu DVi-D, protoze tam nejake piny na jedne strane chybi. Nove graficke karty nemaji zadny analogovy vystup, redukce fungovat nebude.
Je potreba prevodnik DVI-D nebo HDMI na VGA a ten bude ponekud drazsi nez 200 Kc.
Je potreba prevodnik DVI-D nebo HDMI na VGA a ten bude ponekud drazsi nez 200 Kc.
Takže by se spíše vyplatilo koupit nový monitor? Nechce se mi dávat 600 jen za redukci
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Správné rozhodnutí. 

ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Mě redukce stála 255 Kč. https://www.tsbohemia.cz/akasa-redukce- ... 47795.html Je to redukce na display port, ale ten tam máš taky 

Core i5 4570, 8GB DDR3, msi gtx1070 8GB, 240GB SSD Kingston, 550W Zdroj