Restartuje se pocitac
Už jsi udělal ten test memtestem jak ti radil memphisto?
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
normálně si jej z tadyma stáhneš a uložíš třeba na plochu.rozbalíš archív a spustíš. měl by běžet alespoň hodinu a musí být bez chyby.jinak je vadná paměťi (paměti)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
-
- Pohlaví:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten nas net snad vytrham ze zdi
Jsou tam novy win a par programu. Na netu to nebylo. Zkusim to znovu preinstalovat, stahnout novy ovladace ale jeste pred tim teda cely projet antivyrem. Rad bych upgradoval bios ale nerad bych aby se to pri tom restlo a ani nevim jak na to
Chybovou hlasku co sem pc privez jsem jeste nevidel.

Chybovou hlasku co sem pc privez jsem jeste nevidel.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
kolidují spolu nějaké drivery.nebyl dole uveden nějaký soubor? třeba afd.sys nebo tak nějak? pak by se dalo dohledat ke kterému driveru to patří a opravit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tohle může opravdu ukazovat na více věcí-podívej se, zda na té modré obrazovce není ještě odkaz k nějakému souboru.
Jinak jsem našel přehled těchto chybových hlášení (angličtina):http://kadaitcha.cx/stop_err.html#0x000000D1
Ale už jsme se trochu přiblížili k řešení.
Jinak jsem našel přehled těchto chybových hlášení (angličtina):http://kadaitcha.cx/stop_err.html#0x000000D1
Ale už jsme se trochu přiblížili k řešení.

Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3527
-
od pcmaker
Zobrazit poslední příspěvek
27 říj 2024 10:14