Zdravím vás. Má někdo zkušenosti s koupě office 365 z ebay?
Jde mi o to že se tam dají sehnat kolem 1000 koruny a uvádějí doživotní licenci až pro 5 počítačů.
Jak je tohle možné ?
Když u nás přes obchod se na rok prodávají kolem 2500,-
Děkuj za nějakou radu
Dotaz na Office 365 - doživotní licence za pár korun z eBay
Dotaz na Office 365 - doživotní licence za pár korun z eBay
Naposledy upravil(a) Ltb dne 02 pro 2016 14:51, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Přepis názvu....kapitálky (!!)
Důvod: Přepis názvu....kapitálky (!!)
Re: DOTAZ NA OFFICE 365 DOŽIVOTNÍ LICENCE ZA PÁR KORUN Z EBAY
Nic takoveho jako dozivotni licence Office 365 NEEXISTUJE. Office 365 je sluzba s predplatnym na 1 rok.
Jediny zpusob jak ji pouzivat dele je ten, ze ji nekdo plati.
Ta licence z Ebay funguje tim zpusobem, ze se prihlasis na svuj ucet, aktivujes licenci a zjistis, ze je urcena pro nejakou konkretni skolu. Takze "dozivotni" znamena do chvile, kdyz dotycna skola prestane platit predplatne nebo nekdo necha ukradeny produktovy klic zablokovat.
Uz na prvni pohlked velmi duveryhodne a legalni:
Note:only the Product account: email and password.
No box, no CD.available to all language versions.
I will send to you on Ebay Message or your active email in 24-48 hours.
Jediny zpusob jak ji pouzivat dele je ten, ze ji nekdo plati.
Ta licence z Ebay funguje tim zpusobem, ze se prihlasis na svuj ucet, aktivujes licenci a zjistis, ze je urcena pro nejakou konkretni skolu. Takze "dozivotni" znamena do chvile, kdyz dotycna skola prestane platit predplatne nebo nekdo necha ukradeny produktovy klic zablokovat.
Uz na prvni pohlked velmi duveryhodne a legalni:
Note:only the Product account: email and password.
No box, no CD.available to all language versions.
I will send to you on Ebay Message or your active email in 24-48 hours.
Bych radši neriskoval, neni to moc důvěryhodný.
Kdyz nekdo prodava neco, co neexistuje, tak je to 100% podvod.
ZVLÁŠTNÍ ŽE ZNÁMY TAKHLE ZAKOUPIL PŘED 4 LETY PRÁVĚ PŘES EBAY DANÝ OFFICE A DODNEŠKA MU VŠECHNO NA NĚM FUNGUJE. PRAVDOU JE ŽE TAM MÁ NĚJAKOU POLOŽKU ŽE TO JE ŠKOLNÍ ÚČET.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 18 vteřinách:
JO JEŠTĚ MĚ NAPADLO. ŽE DOSTAL PŘÍMO EMAIL OD PRODEJCE A JEDNORÁZOVÉ HESLO KTERÉ SI PAK PŘI PRVNÍM PŘIHLÁŠENÍ MUSEL ZMĚNIT. EMAIL MĚL DANÝ PRODEJCEM
Dodatečně přidáno po 1 minutě 18 vteřinách:
JO JEŠTĚ MĚ NAPADLO. ŽE DOSTAL PŘÍMO EMAIL OD PRODEJCE A JEDNORÁZOVÉ HESLO KTERÉ SI PAK PŘI PRVNÍM PŘIHLÁŠENÍ MUSEL ZMĚNIT. EMAIL MĚL DANÝ PRODEJCEM
Radsi si kup novou klavesnici, u tehle se ti zasekla klavesa caps lock.
Samozrejmne ze je to skolni ucet, ktery skola plati kazdy rok, proto je aktivni. Ono to funguje az do chvile, kdy se na to prijde a pak uz zalezi na tom jak moc to bude majitel licence resit - od pouheho zablokovani uctu az po soudni spor s tebou. Coz se muze stat naprosto kdykoliv, za tyden, za ctyri roky, nikdy, zitra.
Jestli chces dobrovolne koupit neco, o cem vis od zacatku vis ze to neni legalni, je to tvoje pravni riziko.
Navic nemas zadny doklad o legalnosti software - protoze danovy doklad ti na to prodejce urcite nevystavi.
Je to stejna logika: chtel bych zacit vykradat auta. Soused vykrada auta uz 5 let a jeste ho nechytili. Znamena to, ze nechyti ani me?
Samozrejmne ze je to skolni ucet, ktery skola plati kazdy rok, proto je aktivni. Ono to funguje az do chvile, kdy se na to prijde a pak uz zalezi na tom jak moc to bude majitel licence resit - od pouheho zablokovani uctu az po soudni spor s tebou. Coz se muze stat naprosto kdykoliv, za tyden, za ctyri roky, nikdy, zitra.
Jestli chces dobrovolne koupit neco, o cem vis od zacatku vis ze to neni legalni, je to tvoje pravni riziko.
Navic nemas zadny doklad o legalnosti software - protoze danovy doklad ti na to prodejce urcite nevystavi.
Je to stejna logika: chtel bych zacit vykradat auta. Soused vykrada auta uz 5 let a jeste ho nechytili. Znamena to, ze nechyti ani me?
Promiň za velká písmena:) Stejně to asi vezmu jelikož má dotyčný 3500 kladných komentářů a nikdo tam nepíše nějaký problém s licenci.
Když je to pro domácího uživatele a ne pro firmu tak mi nikdo nic přeci nemůže.
Před rokem jsem koupil na auk.. licenci na win 10 za 400,- a dodneška šlape bez problému. A určitě na mě někdo přijde z microsoftu že mám licenci přes jiný portál než je Microsoft
takže bych to tak zase asi úplně neřešil když to není na firmu ne ?
Když je to pro domácího uživatele a ne pro firmu tak mi nikdo nic přeci nemůže.
Před rokem jsem koupil na auk.. licenci na win 10 za 400,- a dodneška šlape bez problému. A určitě na mě někdo přijde z microsoftu že mám licenci přes jiný portál než je Microsoft

Windows 10 a Office 365 jsou totálně rozdílné věci ohledně licence. Office 365 nemůže mít doživotní licenci, je to podvod, je to o tom jak dlouho si platíš předplatné nebo jak dlouho tě ho nechá někdo využívat.
Když jsem byl na vysoké tak jsem je měl k dispozici a nainstalované doma na PC a notebooku. Den poté co jsem studium dokončil mi to předplatné vypnuli a musel jsem je odinstalovat. Silně pochybuji, že to je pravda. Založit si X acc a dát si pozitivní komentář není zas tak těžké když si chceš vydělat na lidech.
Když jsem byl na vysoké tak jsem je měl k dispozici a nainstalované doma na PC a notebooku. Den poté co jsem studium dokončil mi to předplatné vypnuli a musel jsem je odinstalovat. Silně pochybuji, že to je pravda. Založit si X acc a dát si pozitivní komentář není zas tak těžké když si chceš vydělat na lidech.
Asus M5A78L-M LX V2
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
AMD Athlon II X4 640
8GB DDR3 1333MHz
MSI Radeon HD5670 Cyclone 1G
Windows 10 Pro 64-bit
"Když je to pro domácího uživatele a ne pro firmu tak mi nikdo nic přeci nemůže."
Vis u kolika lidi doma uz takhle zazvonila Policie? Prvni pripad byl u nas popsany v nejakem pocitacovem casopisu nekdy v roce 1986. Je to jako s rybama v rybniku - rybar taky nechyti vsechny ryby, ale ty co se zenou po vsem co vypada ze je k jidlu maji vetsi sanci ze si je upece k veceri.
Jde o to, ze pouzijes produktovy klic, ktery nepatri tobe, ale nejake skole, ktera bude temer urcite z USA nebo UK - a ta skola napriklad uvidi, ze se na tu licenci prihlasuje pocitac z IP z Ceske republiky. Nemusi si toho vsimnout, ale muze.
Kdyz si koupis Windows za 400 Kc, mas vlastni klic, tak nepouzivas cizi placenou a kazdy rok obnovovanou licenci.
S Office 365 pouzivas sluzbu, kterou za tebe plati nekdo jiny.
Licence Office 2013/2016 je na trvalo.
Vis u kolika lidi doma uz takhle zazvonila Policie? Prvni pripad byl u nas popsany v nejakem pocitacovem casopisu nekdy v roce 1986. Je to jako s rybama v rybniku - rybar taky nechyti vsechny ryby, ale ty co se zenou po vsem co vypada ze je k jidlu maji vetsi sanci ze si je upece k veceri.
Jde o to, ze pouzijes produktovy klic, ktery nepatri tobe, ale nejake skole, ktera bude temer urcite z USA nebo UK - a ta skola napriklad uvidi, ze se na tu licenci prihlasuje pocitac z IP z Ceske republiky. Nemusi si toho vsimnout, ale muze.
Kdyz si koupis Windows za 400 Kc, mas vlastni klic, tak nepouzivas cizi placenou a kazdy rok obnovovanou licenci.
S Office 365 pouzivas sluzbu, kterou za tebe plati nekdo jiny.
Licence Office 2013/2016 je na trvalo.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 6882
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-
-
- 1
- 2223
-
od elninoslov
03 led 2025 17:28
-
-
Převádění Dokumentu z MS Office do online prostředí
od zuzana3 » 10 dub 2025 13:00 » v Kancelářské balíky - 1
- 3807
-
od Gerete
10 dub 2025 13:48
-
-
-
Instalace Office 2021 přes Deployment Tool Příloha(y)
od atari » 30 lis 2024 15:21 » v Kancelářské balíky - 5
- 3671
-
od atari
01 pro 2024 20:23
-
-
-
MS Office nelze spustit - Exception code: 0xc0000005
od krysarr » 18 dub 2025 15:52 » v Windows 11, 10, 8... - 3
- 3663