Nejede mi na netu WMP

Problémy s internetovými stránkami, internetovým prohlížečem atpod.

Moderátor: Mods_senior

tomaso
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod tomaso » 20 čer 2007 21:15

PROBLÉM VYŘEŠEN!!!!!
Kodeky CCCP nejsou špatné (věc názoru), ale kodekama to nebylo. Dneska mě to perfektně dožralo a tak sem odinstaloval ovladač grafické karty, a ejhle, ono to faká. Po naistalovaní nejnověj. ovladače to opět nejelo, atak nastala chvíle inteznivního prohledávání nastavení ovladačů. Zarazila mě to u nastavení displej nView. Byl zde nastaven primární monitor ANALOG + Můj monitor (DIGITAl). V tomto případě nastane chvíle, kdy zvuk vám jede normálně s PC, ale obraz se "přehrává" na ANALOGOVÉM display. Stačilo jen nastavit > Jeden display (ten můj digitální) a bylo dokonáno. UPOZORNĚNÍ : NENASTAVTE SI OMYLEM JEDEN DISPLEJ : TV. MONITOR SE JAKOBY VYPNE A MÁTE PO PTÁKÁCH. MUSÍTE ODINSTALOVAT OVLADAČ ABYSTE TO OPĚT PŘEPLI DO NORMÁLNHO ZOBRAZENÍ.
Všem děkuji za rady :bigups:

Reklama
Boris.Mironov
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod Boris.Mironov » 22 úno 2008 20:17

Problém mám podobný. Když si pustím již předem zmiňované video na internetu, tak se mi to spustí ve Windows Media Classic Playeru a obsah se mi nepřehraje (nejde mi zvuk, ani obraz). Přehrávač, který používám je WMP 11. Doteď mi fungovalu i sledovaní internetových videí přes WMP 11, ale z ničeho nic to nejde. Děkuju za radu...

Zpět na “Internet a internetové prohlížeče”