rád bych vás poprosil o radu.
Dnesk jsem si došel pro PC, který jsem si nechal poskládat od CZC ( https://www.czc.cz/as2k7qlu0cjsfb84n66fsq347... ) a nyní se potýkám s problémem, kdy nemohu nainstalovat winy po kliknutí na tlačítko nainstalovat my vyběhne tato hláška: "Chybí požadovaný ovladač zařízení jednotky CD/DVD. Pokud používáte disketovou jednotku, jednotku CD,DVD, nebo USB Flash ovladače, vložte je nyní.
Poznámka: Pokud je instalační médium systému WIN v jednotce CD/DVD, můžete je u tohoto kroku bezpečně vyjmout."
-Windowsi instaluju z flashky (mechaniku v pc nemám)

Již jsem zkoušel přesunout flashku z USB 3.0 do 2.0 to nepomohlo a také jsem se dočetl že je možné nastavit režim SATA na AHCI nebo IDE cože se prý nedoporučuje a hlavně jsem to ani nikde v BIOSU nenašel.
Obraz winů jsem nainstaloval na flashku 3.0 a poté i na další 2.0 (pro jistotu) a u obou mi to píše stejný problém. Tento obraz Winů jsem instaloval do svého notebooku před 3mi dny a winy fungují a i instalace byla bezproblémová. Tak nevím kde by mohl být skrytý háček. Máte nějaké rady či nápady, nebo dokonce i řešení?