Příspěvekod X » 16 pro 2016 01:08
Vybíral jsem podle parametrů a nakonec i podle očí v obchodě, LG mi vychází nejlépe. Mám LG 42LV375S (107 cm, 2011, fulHD, DVB-T/C/S/S2, MPEG4, Smart, Aplikace, Net prohlížeč + Air magický ovladač s prostorovou myší, ...) která má skoro vše a jsme doma velmi spokojený. Sestře jsem minulý rok koupil LG 55LF630V (139 cm, 2015, fullHD, DVB-T/T2/C/S/S2, H.265, Smart, ...) a je to také tak ... Sony, Panasonic, Samsung a už vůbec Philips bych si já nekoupil, zvlášť Philips byl v roce 2011 s vyhlazováním z SD na fullHD na štíru. Ale každému sedí něco jiného, je potřeba potom zajít i do krámu, i když budeš objednávat po Netu. Podle mě nejlépe vyhlazuje LG, Samsung sice má PIPy, ale většinou bez DVB-S/S2 a je o poznání přidraženější. Panasonicu leckdy něco chybí (donedávna bez DVB-T2 či H.265) a Sony byla dobrá značka kdysi.
Spousta lidí koupí lecos co se jim nachomýtne do cesty a pak si stěžují na SD obraz na fullHD. Moje LG i hodně nedokonalé SD upraví na fullHD, že se kvalitou skoro vyrovná HD, ale musí se dívat ze 3 metrů.