Reinštalácia Windows 7
Reinštalácia Windows 7
Zdravím, mám asi 4 roky starý notebook a dosť rokov už som nereinštaloval, a notebook sa stáva nepoužitelným, a nikdy som nereinštaloval žiadny windows, tak by ma zaujímalo, ako ho vlastne reinštalujem, a netreba inštalačné DVD alebo key? Lebo Key možno nájdem na zadnej strane notebooku, ale DVDčko vôbec, lebo v tom notebooku bol windows už nainštalovaný.
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Reinštalácia Windows 7
Ačkoli je instalace operačního systému s novějšími systémy ne zrovna těžká věc, i tak to naprostým začátečníkům, kteří to nikdy nedělali ani neviděli, nedoporučuju.
Rozhodně potřebuješ:
- Instalační soubory (najdeš v mém popisu)
- Klíč (dole na ntb)
- Ovladače lan,wifi,chipset,grafická karta, zvuková karta pro svůj HW
- USB / DVD
- Pár hodin čas
Rozhodně potřebuješ:
- Instalační soubory (najdeš v mém popisu)
- Klíč (dole na ntb)
- Ovladače lan,wifi,chipset,grafická karta, zvuková karta pro svůj HW
- USB / DVD
- Pár hodin čas
Proc jednoduse, kdyz to jde udelat slozite.
Obnova do tovarniho nastaveni - pri zapnuti notebooku se zmackne nejaka kombinace klaves (viz manual).
Pochopitelne je treba zalohovat data, protoze se smaze kompletni obsah disku.
Obnova do tovarniho nastaveni - pri zapnuti notebooku se zmackne nejaka kombinace klaves (viz manual).
Pochopitelne je treba zalohovat data, protoze se smaze kompletni obsah disku.
@petr22 - asi pri Asusoch nevieš ako to je či? Manuál neviem či by som našiel, a možno ani nie, a na internete tiež asi nie mám Asus A54H keď tak. Rozumiem, že treba zálohovať dáta ktoré nechcem o ne prísť to nie je problém, pomerne mi sú všetky ukradnuté, nič tu skoro nemám čo potrebujem. Čiže to bude vlasne reset úplny ako pri mobile čo? Inak nevadí tomu, že nemám dlhodobo pustené aktualizácie? Asi niekedy keď bol update na Windows 10 tak som ich vypol, aby sa mi neaktualizoval nasilu ten windows čo mám na Windows 10.
@nations112 - si ma určite zle pochopil, ja nechcem akože inštalovať znova windows, asi som mal napísať teda, že ho chcem dať do pôvodného stavu ako som ten notebook kúpil, čiže továrenské nastavenia ako máš pri mobile, pri mobile klikneš resetne sa mobil, a mobil je ako keby si ho kúpil. Len sa stále bojím toho, že či nebude vadiť, že dosť aktualizácií pre Windows som nespravil, som ich vypol radšej, kvôli tomu Windows 10 a taktiež možno aj skôr som ich asi aj vypol, lebo kedysi som mal obdobie, že každý deň po vypnutí notebooku proste sa inštalovali samé aktualizácie ktoré aj tak určite boli nejaké blbosti.
@nations112 - si ma určite zle pochopil, ja nechcem akože inštalovať znova windows, asi som mal napísať teda, že ho chcem dať do pôvodného stavu ako som ten notebook kúpil, čiže továrenské nastavenia ako máš pri mobile, pri mobile klikneš resetne sa mobil, a mobil je ako keby si ho kúpil. Len sa stále bojím toho, že či nebude vadiť, že dosť aktualizácií pre Windows som nespravil, som ich vypol radšej, kvôli tomu Windows 10 a taktiež možno aj skôr som ich asi aj vypol, lebo kedysi som mal obdobie, že každý deň po vypnutí notebooku proste sa inštalovali samé aktualizácie ktoré aj tak určite boli nejaké blbosti.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 7888
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 15:30