K PC nejde připojit VGA.
K PC nejde připojit VGA.
Zdravím, mám problém. Nedávno mi odešel monitor který jsem měl k PC připojený pomocí DVI kabelu +redukce (z DVI na HDMI), jinak to nefungovalo protože mám na grafice pouze HDMI výstup. Jak monitor odešel půjčil sem si od kamaráda jiný monitor který má pouze vga, když VGA kabel připojím k základovce s monitorem se nic nestane (max zmizí okýnko který hlásí "check signál cable") Vím, že v nastavení někde můžu změnit aby to odesílali obraz do toho VGA ale nedostanu se k tomu. A proto vás moc prosím o rady jak by se to dalo opravit. Předem děkuji.
Re: K PC nejde připojit VGA.
Jedina moznost je z PCIe slotu vytahnout grafickou kartu, pak bude fungovat integrovana v procesoru.
Jen na tom moc nepujdou hrat hry.
Jen na tom moc nepujdou hrat hry.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 25 pro 2016 14:04, celkem upraveno 1 x.
Zdravím,
do VGA výstupu na desce jde obraz z integrované grafiky, která je teď zakázaná. Můžeš vytáhnout tu dedikovanou a používat integrovanou (pokud ji procesor má), ale nepočítej s tím, že bys na tom něco hrál.
do VGA výstupu na desce jde obraz z integrované grafiky, která je teď zakázaná. Můžeš vytáhnout tu dedikovanou a používat integrovanou (pokud ji procesor má), ale nepočítej s tím, že bys na tom něco hrál.
Kdybych vytáhl grafiku tak mi je PC k ničemu.. zrovna takhle po vánocích se to posere...
V tom pripade potrebujes sehnat monitor, ktery pripojis do graficke karty.
Ok děkuji
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 7
- 2540
-
od zeus