Na jaká rozšíření Firefoxu nedáte dopustit?
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Na jaká rozšíření Firefoxu nedáte dopustit?
Ahoj první dotaz se týká titulku, ale spíše mě zajímá zda neexistují nějaká rozšíření, aby lišta záložek mohla být dvouřádková a to samé u otevřených panelů, taky by se mi šiklo, aby v případě potřeby zabíraly aspoň 2 řady.
- Mirek1
- Level 5
- Pohlaví:
- Stav:
Myslíš toto? http://xmaestro.com/view.php?nazevclank ... 2007120035
To druhé co se ptáš,nevím..
To druhé co se ptáš,nevím..
- Verxes
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji uživateli Mirek1 za perfektní odkaz, po vložení onoho souboru s css styly to vypadá přesně jak člověk potřebuje, ještě kdyby někdo věděl jak udělat ty panely, je to škoda, když má člověk 5 a více panelů, tak už se v tom nevyzná, proto využívám rozšíření ShowCase, které mi zobrazí takový katalog s náhledy otevřených panelů.
Jinak ForeCastFox na počasí používám také, ale nevíte jak přesně to funguje? Já jsem zadal normálně jméno naší vsi - Vadkov a v pohodě mi ho to našlo, jestli to teda najde nejbližší měřící stanici - to by mě právě zajímalo, která to je. Protože odchylky jsou docela malé - cca 2stupně, takže přibližná předpověd je ok.
Pak používám Sage pro zužitkování RSS kanálů, které v základu nejsou řešeny nijak elegantně a Sage mi vyhovuje i více než integrovaná čtečka rss v Opeře.
Pak využívám HTML Validator, DOM inspector a IE Tab a Opera View, jsou to perfektní pomocníci při tvorbě webu.
A v neposlední řadě nedám dopustit na All-in-One Sidebar, což je boční lišta, na kterou jsem zvyklý z Opery, kde je v základu, potom Formfiller, na vyplňování formulářů bez psaní - opět to znají určitě spíše Operáci a pár dalších, zkrátka cca 5 pluginů mám jen abych si dopřál luxus na který jsem zvykl u Opery, ale pak spoustu dalších, kvůli kterým jsem přešel na Firefox

Jinak ForeCastFox na počasí používám také, ale nevíte jak přesně to funguje? Já jsem zadal normálně jméno naší vsi - Vadkov a v pohodě mi ho to našlo, jestli to teda najde nejbližší měřící stanici - to by mě právě zajímalo, která to je. Protože odchylky jsou docela malé - cca 2stupně, takže přibližná předpověd je ok.
Pak používám Sage pro zužitkování RSS kanálů, které v základu nejsou řešeny nijak elegantně a Sage mi vyhovuje i více než integrovaná čtečka rss v Opeře.
Pak využívám HTML Validator, DOM inspector a IE Tab a Opera View, jsou to perfektní pomocníci při tvorbě webu.
A v neposlední řadě nedám dopustit na All-in-One Sidebar, což je boční lišta, na kterou jsem zvyklý z Opery, kde je v základu, potom Formfiller, na vyplňování formulářů bez psaní - opět to znají určitě spíše Operáci a pár dalších, zkrátka cca 5 pluginů mám jen abych si dopřál luxus na který jsem zvykl u Opery, ale pak spoustu dalších, kvůli kterým jsem přešel na Firefox

- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
fasterfox
AdBlock plus
Grease monkey
Linkification
ImageZoom
RefControl
Bookmark Duplicate Detector
Download Statusbar...
AdBlock plus
Grease monkey
Linkification
ImageZoom
RefControl
Bookmark Duplicate Detector
Download Statusbar...
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
Grease Monkey
IE Tab
FasterFox
Torrent Bar
IE Tab
FasterFox
Torrent Bar
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- zlobyl
- Tvůrce článků
-
Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Tahle sestava mi plně vyhovuje:
- Adblock Plus
- Auto Copy
- Download Statusbar
- DownThemAll!
- Fasterfox
- Fire FTP
- IE Tab
- MinimizeToTray
- PageZoom
Prosím, omluvte mou častou nepřítomnost na fóru.Bohužel jsou věci, které člověk nemůže ovlivnit a já tudíž nemám moc času, abych se sem dostal.Budu se snažit tady být vždy, když to bude možné, ale nic zaručit nemohu.Je mi to líto.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 3486
-
od ps
Zobrazit poslední příspěvek
17 zář 2024 15:23
-
- 5
- 2556
-
od zeus
26 lis 2024 22:02
-
-
Jaký vybrat HDD do notebooku na rozšíření ? Příloha(y)
od ski1961 » 16 srp 2024 13:27 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 2
- 1759
-
od Grander
16 srp 2024 14:23
-
-
-
Bezplatná Proton VPN je již dostupná i pro prohlížeče založené na Firefoxu a Chrome
od postcd » 15 srp 2024 14:39 » v Web-tipy a vaše weby - 0
- 3035
-
od postcd
15 srp 2024 14:39
-
-
- 4
- 3251
-
od liborek