Caute mam taky problem mam notebok ASUS pred par dnami mi zacala blbnut ramka aspon myslil ze to je ramka ked zapnem komp tak mam podla SPRAVCA ULOH kde je vykon a strankovanie mi vychadza po niekolkych hodinach prace az na 2,2 GB no ja mam ramku le 1 GB
Niekto mi povedal ze to je vir alebo ze sa mi biju nejake programi mam antivir NOD32 legalnu mozte mi prosim pomoct
velmi pekne dakujem
problem s ramkov
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Mám dojem, že pleteš dohromady dvě věci. RAM otestuješ programem Memtest. Velikost paměti zjistíš jednoduše - Ovládací panely - Systém - Obecné a až dole na řádku máš velikost instalované paměti.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
myslíš něco takovéhoto? já mám RAMKU 1,3GB a ukazuje mi to 3,3GB. to je včetně virtuální paměti

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
fotka se nezobrazila ale nic vážnýho to nebude asi se jen pleteš
edit:/ ajo už ju vidím ale pokud koukám dobře tak máš využito kolem 400Mb a taky ti běží 35 procesů takže si asi vše nevypl
edit:/ ajo už ju vidím ale pokud koukám dobře tak máš využito kolem 400Mb a taky ti běží 35 procesů takže si asi vše nevypl
Naposledy upravil(a) zao dne 24 úno 2008 14:34, celkem upraveno 1 x.
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.
http://www.uloz.to/207944/ram.jpg
skuste sa pozriet na to to je po 2 hod prace a vsetky mozne programi som vypol
skuste sa pozriet na to to je po 2 hod prace a vsetky mozne programi som vypol
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
zao už to nehul
koukáš na můj screen. ten jeho má využití 710MB, což je na XP až moc

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 4
- 3402
-
od lukas222
Zobrazit poslední příspěvek
05 lis 2024 13:36