Ahoj kamarádi.
Lze vytvořit vícesekční CD-RW stejně jako CD-R? Pokud něco na RW vypálím a budu k tomu chtít v budoucnu něco přidat, smažou se mi již zapsaná data nebo mi na CD zůstanou?
Díky a přeji krásné chvíle u PC, Petr
Vícesekční CD-R/RW?
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Vícesekční CD-R/RW?
Nepíšeš jaký máš OS a v čem vypaluješ, ale musíš případně nastavit jako více sekční medium, aby jsi měl přístup k uloženým datům.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Win 7, vypalovačka CD/DVD, vypaluji v Ashampoo nebo také v Nero. Po nastavení jako vícesekční medium mi data tedy z CD-RW nezmizí? Záleží případně na typu vypalovaných dat?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud jsi vypaloval CD, tak to je stejné i s CD - RW.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Tak ti kamaráde moc děkuji. Udělal jsi mi velkou radost a moc se těším - díky tobě - na vypalování. Přeji ti hezký a úspěšný nový rok 2017.
Tyhle programy jsem nepoužíval, u mě to fungovalo tak že když jsem do vypalovacího programu přetáhl nové soubory, tak byly na CD vidět pouze ty nové a staré zmizely, ale když jsem přetáhl i ty staré z CD, tak tam po vypálení byly všechny. Ty staré se nevypalovaly znovu, jen se přidaly do nové tabulky souborů k těm co přibyly.
Nejlépe uděláš když to prostě vyzkoušíš, bude tě to stát maximálně pár pokažených CD a až pak pojedeš naostro, tak si nezničíš důležitá data! A přitom se naučíš správný postup
Nejlépe uděláš když to prostě vyzkoušíš, bude tě to stát maximálně pár pokažených CD a až pak pojedeš naostro, tak si nezničíš důležitá data! A přitom se naučíš správný postup

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)