Nenajede windows

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Grymaz
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Nenajede windows

Příspěvekod Grymaz » 28 pro 2016 11:15

Zdravim,pred par dny jsem musel preinstalovat windows,normalne vse jelo,byl to windows 8. Ale pak bohuzel pri aktualizaci nam umrel ntb. Po spusteni nam to ted pise "KONFIGURACE AKTUALIZACI WINDOWS SE NEZDARILA.VRACENI ZMEN. NEVYPINEJTE POCITAC" Tuto hlasku uz tam mame nekolik hodin,vcera vecer asi 6 hodin,dnes uz asi dalsi 3 hodiny a porad se nic nedeje. Tak bych potreboval poradit co s tim? Jak se dostat do windows? Jak ty aktzalizace ukoncit? Mame Lenovo G700,model name 20251. Je nutne podotknout,ze wundows bylo nutne preinstalovat z duvodu viru RevengeRat. Dekuji vsem za rady,bohuzel nevim,jak ty aktualizace(vraceni zmen) ukoncit at najede windows. Myslim,ze vic jak 6 hodin uz je dost dlouha doba.

Reklama
pukasinek
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Nenajede windows

Příspěvekod pukasinek » 28 pro 2016 11:23

Co zkusit znovu přeinstalovat ? OS je legální nebo případně CD Key máš svůj ?

Grymaz
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: Nenajede windows

Příspěvekod Grymaz » 28 pro 2016 11:34

Rad bych zkusil preinstalovat,jenze nevim,jak se dostat z te hlasky aktualizaci. Na Lenovu je i primo "tlacitko" kterym jde hned preinstalovat windows je vedle tlacitka na zapnuti,jenze nyni to tlacitko nefunguje jak se to aktualizuje. Takze proto nevim jak s tim pohnout kdyz se nikam nemuzu kvuli aktualizacim dostat.

Dodatečně přidáno po 1 minutě 32 vteřinách:
A v tom ntb v nejake te skryte slozce je windows 8 uz jsem ho nekolikrat preinstaloval,key nemam,to jsem nikdy nepotreboval kdyz je ten win primo v ntb.

Dodatečně přidáno po 16 minutách 45 vteřinách:
Ted se mi asi po 3 hodinach stalo,ze tam naskocilo restartovani,to tam bylo asi 5 minut,pak tam skocilo logo Lenovo a pak po chvili zase hlaska "KONFIGURACE AKTUALIZACI WINDOWS SE NEZDARILA,VRACENI ZMEN,NEVYPINEJTE POCITAC" a zase muzu nekolik hodin cekat :-(

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek

Zpět na “Windows 11, 10, 8...”