Zdravím,
mám nepříjemný problém. Rok dozadu jsem hrál hru GTA V, vše jelo v pořádku na střední požadavky. Když jsem si ji chtěl ale zase po roce zahrát na stejném PC se stejným HW, tak se mi to chvilkově seká i na nejmenší detaily. Abych to upřesnil, hraju např 10-15 min bez problému, ale pak se najednou hra začne na 1-2 min. sekat a pak to zase přestane a jede vše v pořádku a takhle pořád dokola. Na googlu sem našel stejné téma ale uživatel se pomoci nedočkal, proto to zkouším já osobně tady. Mám nejnovější ovladače grafiky, na disku mám ještě 130GB volného místa a je aktuálně po defragmentaci. HW zde nemusím ani vypisovat v souvislosti s tím, že hra jela rok dozadu v pořádku na střední detaily a nyní to dělá i na nejnižších. Teploty jsou také v pořádku. Když se hra začala sekat, tak jsem se podíval na procesy a jediné co nebylo v pořádku, tak byla paměť RAM která byla vytížena na 90%, když jsem hru nechal v liště tak RAM stejně nešla pod 80% ale když jsem na hru znova najel tak jela opět v pohodě. Takže nevím proč se to takto začne na určitou dobu sekat, a netuším proč to bere tolik RAM když na nejnižší detaily stačí 4GB RAM a já mám 6GB a předtím to nedělalo. Předem díky za odpovědi.
PS: Hru mám legálně koupenou.
GTA V se na chvíli začne sekat s PC na kterém běželo OK Vyřešeno
Re: GTA V se na chvíli začne sekat s PC na kterém běželo OK
Porid si minimalne 8 GB RAM, nejlepe vsak 16 GB.
GTA V vyuziva pri hre klidne i 10 GB RAM, takze ty pouhe 4 GB co mas volne (2 GB zabiraji Windows) sice staci na spusteni, ale ne na plnohodnotnou hru.
GTA V vyuziva pri hre klidne i 10 GB RAM, takze ty pouhe 4 GB co mas volne (2 GB zabiraji Windows) sice staci na spusteni, ale ne na plnohodnotnou hru.
Když jsi přečteš znova co jsem psal, tak by ses dočetl že jsem hru již hrál rok dozadu a takový problém jsem neměl. PC mám pořád ten stejný a nic jsem z něj nevyndával, nepřidával ani neměnil. Ale díky za snahu, zkus to jinak :)
-
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
Jenže po roce se toho v tvém PC určitě hodně změnilo a ani o tom nevíš.Určitě byly nainstalovány nějaké jiné programy,nějaký malwérek určitě taky běží.Takže se zdrž tvých nejapných poznámek.
Ty nic nemenis, ale GTA se ti mezi tim aktualizovalo o nekolik verzi. Uz jen aktualizaci pouzivanych programu muzes mit mene dostupne pameti nez pred rokem. 6 GB RAM a z toho dostupnych pro hru pouze cca 4 GB je zkratka m-a-l-o.
S tim, ze hra ktera vyzaduje minimalne 8 GB RAM a nejlepe 16 GB nemuzes udelat nic jineho, nez koupit pamet.
Vidis sam, ze vyuziva vsechnu dostupnou pamet. Se 6 GB RAM ta hra fungovat nebude, ja kdyz hraju GTA V tak mi zabira skoro 11 GB RAM.
S tim, ze hra ktera vyzaduje minimalne 8 GB RAM a nejlepe 16 GB nemuzes udelat nic jineho, nez koupit pamet.
Vidis sam, ze vyuziva vsechnu dostupnou pamet. Se 6 GB RAM ta hra fungovat nebude, ja kdyz hraju GTA V tak mi zabira skoro 11 GB RAM.
http://www.gta.cz/gta5/clanek/hw-pozadavky/ Minimální požadavky 4GB RAM a né volné ale celkové i s windowsem. Ano aktualizace sice měla ale né grafické. Mám to teda chápat tak že je to 100% tou pamětí ? A určitě se nezměnila tak aby mi nestíhala RAM na nejmenší detaily, když jsem neměl problém na střední.
Takže nějaké návrhy co mám dělat prosím ?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Přehrávání hudby v autoradiu přestane po chvíli hrát
od extrem » 07 dub 2025 17:34 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 1630
-
od extrem