Nefunkční Windows 10/ Help

Operační systémy Windows z dílny Microsoft a vše kolem nich

Moderátoři: Pic, Mods_senior

Matej458
nováček
Pohlaví: Muž
Stav:

Nefunkční Windows 10/ Help

Příspěvekod Matej458 » 02 led 2017 13:41

Začnu úplně od začátku kdy se začali vyskytovat problémy.
Už delší dobu mi nešel HDD- (harddisk) byl už starej tudíž jsem pochopil že asi časem atd.. odešel prostě
Koupil jsem si tedy nový HDD 1000gb nainstaloval jsem windows 10 nechce se mi za windows utrácet peníze takže jsem to udělal formou stažení z torrentu a přenos z iso souboru na flashdisk samozřejmě jsem flashdisk speciálně naformátoval přes cmd.
Abych pokračoval z mého druhého počítače kde jsem stahoval Windows atd.. Jsem překopíroval soubory win 10 na flashdisk naslédně jsem nainstaloval windows 10 na svém PC a vše šlapalo bez problému nějak po 2 dnech to začalo házet náhodné restarty z textem že ve Windowsu je chyba po restartu to vše bylo ok nějak po 2-3 restartech už nešli Windows.
Stáhl jsem tedy Windows 10 z jiného zdroje a nešli nainstalovat vždycky nějaká chyba při instalaci windowsu.
Takhle se to dělo i s Windows 7 stáhl jsem asi 5 systému každý z jiného zdroje a ani jeden nešel nainstalovat.
Vzal jsem svůj HDD a zapojil ho do druhého pc kde se ukazoval a byl v pohodě zapojil jsem flashdisk a instalace proběhla úspěšně při restartování PC jsem zvolil Windows 10 které byli na mém HDD nastavil jsem všechno a HDD šlapal tak jak má.
Tak jsem ho vypojil následně zapojil do mého PC a tam šel taky jak má a znova po 3-4 dnech se začal restartovat a teď taky nejde furt mě to hází na opravu disku a nebo obnovení systému ale když to dám tak se nic nestane vždycky jako kdyby to nepomohlo buďto něco chybí nebo to prostě nejde ..
Potřeboval bych pomoct co s tím teď dělat protože já jsem s tím uplně v koncích musím dostat ještě že všechno komponenty jsou tak rok staré..
Za každou pomoc či řešení budu neskutečně rád a za platné řešení se můžeme dohodnout i na odměně ... Díky :evil: :lolno:

Reklama
petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

Re: Nefunkční Windows 10/ Help

Příspěvekod petr22 » 02 led 2017 13:47

Nevykladej nam, ze nemas 150 Kc na legalni licenci Windows.... jenom tvoje snaha rozchodit vsechny ty postahovane piratske verze ma urcite vetsi cenu nez legalni licence.

HW problem je treba analyzovat - Hirenboot CD, test disku, test RAM. Pokud projde, tak musi byt nejake crashdumpy z Windows podle kterych pujde poznat proc to pada.

kropovez
Level 4.5
Level 4.5
Stav:

Příspěvekod kropovez » 02 led 2017 13:50

Nevím teda jakou formou nahráváš ty Windows na flash disk, ale instalovat Windows na jeden disk a ten přenést do jiného počítače se dělalo v dobách Windows 98, kde se veškeré věci stahovaly ručně. Přece jenom dnešní Windows si samy dohledávají drivery,.. a v tvém případě se tedy přizpůsobily úplně jiným komponentům. Stáhni si tenhle program: https://wintoflash.com/download/en/ a přes něj vytvoříš z flashky bootovací instalaci systému. Flashku nemusíš ani formátovat, program to udělá za tebe. Potom Windows nainstaluj normálně v PC na kterém ho chceš. Při instalaci zformátuj všechny oddíly.
Já jsem já a ty jseš ty.
"Milan Hvězda"

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 02 led 2017 14:02

Proč sem vkládáš stejné téma dvakrát. Duplikát odstraněn.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

nations112
Level 4
Level 4
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod nations112 » 02 led 2017 14:11

Takže ty řešíš problém se svým PC tak, že widle nainstaluješ na jiným PC? To nemyslíš snad vážně. Evidentně máš nějaký problém v HW, že ti PC nedovoluje nainstalovat OS bez chyb. Zkusil bych kontrolu HDD, RAM:

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Náhrada za Windows 7, Windows XP pro MS Office a internet CZ - Obdobný podobný Windows 7 OS pro 64bit. a 32bit. PC
    od IMB » 28 črc 2024 15:25 » v LiNuX a ostatní alternativní OS
    6
    7887
    od zeus Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 15:30
  • Supermium - Chromium "Google Chrome" výborný internetový prohlížeč pro Windows XP, Windows 7 od Windows 2k a vyšší verze
    od IMB » 13 říj 2024 16:00 » v Internet a internetové prohlížeče
    2
    5581
    od HelFix Zobrazit poslední příspěvek
    14 říj 2024 21:13
  • Nefunkční WiFi na Androidu
    od HxxxV » 26 črc 2024 20:59 » v Administrace sítě
    10
    28622
    od mmmartin Zobrazit poslední příspěvek
    22 led 2025 21:47
  • Nefunkční USB Flash Disk?