BearShare

...

Moderátor: Mods_senior

aldik
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

BearShare

Příspěvekod aldik » 24 úno 2008 14:52

Mám dotaz jak můžu nahrát nějaké mptrojky na BearShare .. pořád sem na to nepřišel jak? :smile:

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 14:56

poradím ti jednu věc. zbav se ho.je to spyware jako blázen a do PC stahuje další a další svinstvo :evil:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Re: pozdrav

Příspěvekod aldik » 24 úno 2008 14:57

memphisto píše:poradím ti jednu věc. zbav se ho.je to spyware jako blázen a do PC stahuje další a další svinstvo :evil:

poslední verze 6.1 je už 100% čistáá .. teda aspon to píšou na webu :smile: http://www.bearshare.com/

Flashman
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod Flashman » 24 úno 2008 14:59

sice je BS spyware ale podle mě je to jeden z nejlepších programku na stahování,mam ho taky a používam ho zaroven s limewire,klidně bych se ho zbavil ale až mi někdo poradí jinej programek na bazi bearshare a limewire

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 15:01

to psali u každé verze.já jsem ho jednou použil. ohromil mě kolik to najde a stáhne věcí,ale jakmile mu jednou ve firewallu povolíš přístup na net, tak to začne ródeo. během asi 2 hodin používání 3x trojan downloader bez toho, abych serfoval na netu.to si stáhl on. pak když se ukončil a vyhodil chybu, tak jsem dal odeslat zprávu do Microsoftu a už nešel spustit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 15:04

:D :D :D lol ty perlíš bearshare je program co člověk nesmí používat každej den já to vždycky zapnu stáhnu haldu písniček vypnu pročistím pc a je to v klidu když nepročistím tak se jen využití cpu skáče mezi 0 a 50% využítí to je vše nic horšího mě neudělal
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 15:11

já ho nepoužíval každý den.když jsem ho měl na starém PC, tak mi to bylo jedno jestli spadne nebo ne.na tom PC dělala i sestra a ta se o to nestarala.když byl problém, formát C: a instal XP. použil jsem ho tak jednou za měsíc a stálo to za to pak ty souboje s havětí. limewire je ok (taky používám), ale proti bearsharovi stahuje pomaleji se mi zdá.jinak já jsem už s baersharem skončil

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Qtrax

Příspěvekod aldik » 24 úno 2008 15:15

znáte někdo http://www.qtrax.com ?? tam stahujete hudbu zadarmo a legálně .. platí za vás reklama .. ale problém je že se pouze přehrávat v počítači

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 24 úno 2008 15:16

nabízí ten limeware tolik hudby ke stažení jako bearshare nebo je tam menší výběr asi se po něm kouknu
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 15:22

co jsem tak zkoumal, tak ani se mi to zdá tak na stejno.možná BS trošku víc,ale za jakou cenu. LW je dokonce i ve slovenštině. jinak se vyvaruj stejně jako na BS stahování souborů s podezřelými velikostmi. je to tam velice oblíbené pojmenovávat archívy jak hry, mp3 a do nich přihodit nějaký ten vir. třeba mp3 a velikostí 100Kb (pokud to není melodie do mobilu)je velice poderželá a z 90% je tam vir

aldik
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod aldik » 24 úno 2008 15:25

no hudbu je stejně nejlepší stahovat normálně z netu :smile:

Zpět na “Vše ostatní (inet)”