Vyuziti CPU

...

Moderátor: Mods_senior

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: pozdrav

Příspěvekod johnny114 » 24 úno 2008 16:24

memphisto píše:pokud máš zvukovku na základní desce, tak je vše Ok.kdyby jsi nainstaloval jiné ovladače, tak ti nepůjde zvuk. takže tím to asi nebude. no já jsem měl XP na celeru 1,2GHz a taky to občas lítalo na využití 100% CPU a to jen se 128MB ramkou.jenže ty máš lepší sestavu, tak by to dělat nemělo. máš spuštěný firewall, antivir a rezidentní antispyware? ty hodně žerou u tak slabých PC

mam spusteny rezidentni stit u avastu, pak firewall comodo

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 24 úno 2008 16:27

máš sice ty dva největší žrouty využití CPU, ale ten screen ja taky OK. zkus to zachytit při tom 100% vytížení (což půjde těžce, ale jde to) WinAmp je taky dobrý žrout.já bych problém nikde neviděl.je to prostě slabší PC a nemůžeš si dovolit mít spuštěno více programů. toť můj názor
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod johnny114 » 24 úno 2008 16:41

to nechapu pri cem to mam zachytit. jako 100% dosahnu kdyz treba zacnu mavat winampem pres obrazovku, nebo proste kdyz spustim hodne programu a do toho treba film. to asi nebude ale to spravny co potrebujes.
Přílohy
Bez názvu.JPG

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod johnny114 » 24 úno 2008 16:46

stejne si ale myslim ze to je mozna tim, ze tam nemam nainstalovane zadne ovladace. rikam, instaloval jsem jen ovladac zvuku. taky musi byt neco k zakladni desce ne a ke grafice? kdyz dam ale prikaz dxdiag, tak to tam naky ovladac najde. ja jsem ale zadny neinstaloval.

Elusive
Level 5
Level 5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Elusive » 24 úno 2008 17:18

To stoprocentně. Doinstaluj ovladač ke GK a pokud najdeš i k základní desce. Pamatuju si, že po čisté instalaci XP se při pohybu oknem obraz šíleně trhal, jak na nějaké S3 Trio, po nainstalování ovladače GK bylo vše ok.

maiki
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod maiki » 24 úno 2008 17:18

no a co grafika? píšeš, že když jezdíš oknem po obrazovce tak to začíná žrát co ovladače grafiky? co to máš vůbec za procesor? a co pevný disk? je zapnuté DMA?

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod johnny114 » 24 úno 2008 19:04

Po nainstalovani ovladace ke GK se obraz pri pohybu okna stale trha. rezim DMA mam zapnuty

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 24 úno 2008 20:47

Podívej se do správce zařízení, zda tam nemáš nějaký otazník, nebo vykřičník, Tam pak chybí, nebo je nevhodný ovladač.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod johnny114 » 09 bře 2008 13:16

zadny vykricnik tam nemam. rikal jsem si take, ze jsem nainstaloval spatne ovladace, ale ja jsem je stahoval z oficialnich stranek a presne jsem vyhledal dany produkt. takze tim to asi nebude. prtoste se stale pri pohybu vsechny okna silene trhaji. tu mafii si skoro nezehraju bez trhani ani na nejnizsi detaily:-( pri pouhem prehravani hudby ve winampu mam vuziti CPU na nejakych 50-70%

El Diablo
Moderátor
Elite Level 11.5
Elite Level 11.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod El Diablo » 09 bře 2008 13:51

IMHO to bude chtít poladit BIOS. Zkus dát defaultní nastavení.
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware

i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod johnny114 » 09 bře 2008 14:24

BIOS jsem tedy nastavil na default. a je to o neco lepsi! pri normalnim prehravani ve winampu uz to vyuziti neni tak vysoke, ale je na nakych 10- 30%. coz si myslim ze je normalni. ale pokud spustim mafii, tak se stale i na nejnizsi detaily seka. take i ty okna se pri pohybu po plose trhaji nadale.

johnny114
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod johnny114 » 09 bře 2008 14:33

sorry tak jsem kecal. bylo to nizke pac jsem nemel spusteneho qipa, ktereho tam mam spusteneho furt. kdyz ho zapnu je to skoro stejne jako predtim nastavovanim v BIOSu. mozna ale o neco lepsi no, ale o malo.

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Využití 2. NTB jako externí monitor - KABELEM
    od DenyKr » 14 zář 2024 19:40 » v Vše ostatní (hw)
    6
    3706
    od DenyKr Zobrazit poslední příspěvek
    29 zář 2024 13:25

Zpět na “Vše ostatní (sw)”