Google mail
Google mail
Mám takový problémek s mailem od Googlu .. když si otevřu nějaký mail, a potom ho chcu přeposlat tak kliknu na tlačítko PŘEPOSLAT ale newím jak mám dat do KOMU kontakty kterým to chcu přeposlat .. na seznamu je u KOMU tlačítko OTEVŘÍT ADRESÁŘ a otevře se mi okno s adresářem a kliknu na kontakty kterým to chcu poslat a objeví se mi v KOMU .. ale na googlu to neníí.. prosíím poradte mi někdo .. dííky moc!

Obsluhovat mail z webového rozhraní je nepohodlný......nauč se pužívat poštovního klienta-nejlépe Mozilla Thunderbird
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
Jak označit téma za vyřešené
HiJackThis
Návod na údržbu systému pro začátečníky
HiJackThis
Tak nauč mamku taky s Thunderbirdem
A necituj poslední příspěvek

A necituj poslední příspěvek
Intel Celeron G1840, 4GB RAM DDR3, MB Gigabyte H81-S2V, Asus GT610 1GB, SSD Kingston HyperX Fury 120GB, WD 500GB SATAII, Asus DVD-RW LightScribe, Fortron 350W
HiJackThis
HiJackThis
Zeppelin píše:Tak nauč mamku taky s Thunderbirdem![]()
A necituj poslední příspěvek![]()
ale mi se líbí citovat
.. no mamka s thunderbirdem celkem umíí (teda pokud to nezapomněla) bo předtím si ze Seznamu stahovala zprávy do kompu ale jaksi už nebylo volné místo na tom starém kompu tak si to vybírala normálně na webu a znova už s thunderbirdem nezačala .. a navíc než by stáhly 2GB zpráv do kompu tak by trvalo dlouho
ale máš prawdu .. to bude nejjlepší řešení . znovu se vrhnout do thunderbirdu(hlavně nesmím zapomenout zaškrtnout at zprávy zůstavají an serveru)
Ale tady se poslední příspěvky necitují
Také si na seznamu vypni ochranu proti spamu-Thunderbird to potom dělá líp.....mě se už víckrát stalo že mi na Seznamu zahodily to co spam nebyl
a o Atlasu ani nemluvím 
Také si na seznamu vypni ochranu proti spamu-Thunderbird to potom dělá líp.....mě se už víckrát stalo že mi na Seznamu zahodily to co spam nebyl
a o Atlasu ani nemluvím 
HiJackThis
HiJackThis
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Google pixel 9 pro a 5g od kaktusu
od walderan » 09 čer 2025 21:57 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 1
- 4148
-
od zeus
Zobrazit poslední příspěvek
09 čer 2025 22:08
-
-
- 3
- 5707
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek