peta501 píše:nic proti ... ale nechces si to aspon naprogramovat sama ?? je to tvoje maturita ne nase...
nic proti ... ale kdybych to uměla, tak neotravuju cizí lidi

bereline píše:holka, takovej kousek od maturity a ty se teprve učíš věci, které už máš umět ? ... přeju hodně štěstí
Pic píše:Tedy, pokud si neumíš vybrat jádro pudla v knihách, nebo na internetu, tak nevím, jak chceš pak obstát i když uděláš maturu, ve skutečném zaměstnání v oboru. Protože znalosti z matury Ti určitě v tomto oboru stačit pro odbornou činnost nebudou. Zaráží mne, že pár týdnu před maturou, neznáš obsah některých odborných pojmů a nejsi schopna o nich nic říci. Ať při Tobě stojí všichni svatí při matuře a chrání budoucího zaměstnavatele před pohromou.
PS - Jen by mne zajímalo, proč jsi nešla na jinou školu, když Tě tento obor evidentně nezajímá.
Pic píše:V tom případě Ti nezávidím a ni nedokáži poradit, jak rychle dohnat za pár týdnů zameškané. Jednu radu však mám a to sehnat kamaráda, či kamarádku, která je t. zv, v obraze a učit se sní, nebo sehnat na netu někoho, kdo Ti bude třeba prostřednictvím Skype odpovídat srozumitelně pro Tebe, na Tvoje otázky. I když asi vše nestihnete. Co Ty na to?
Zpět na “Vše ostatní (Off topic)”
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 8 hostů