INSTALACIA MDF

...

Moderátor: Mods_senior

jopi
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

INSTALACIA MDF

Příspěvekod jopi » 26 úno 2008 09:29

Ahojte prosim dobrych ludi o pomoc -moj problem znami mi napalil program diagnostiku aut,su to na troch dvd a s koncovkou mdf a mds dal som to do alkoholu a prve sa mi spusti ako instalacia ale pri 2 % si pyta druhe a to je moj problem ked ho tam dam do mechaniky nic sa nedeje ,lenze pri tom prvom mam na vyber akurat vlozit druhe dvd alebo zrusit instalaciu,ako mam pokracovat aby som nainstaloval tento program s troma dvd vopred velke DAKUJEM

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 26 úno 2008 09:39

Vítej na fóru PC-HELP.CZ

no to ses pěkně uvedl :smile: nelegální pálené věci se tu neřeší.
jinak jak vložíš to druhé DVD do mechaniky, tak musíš ten obraz disku, co je na něm taky vložit do alcoholu stejně jako to první.instalace sama pokračovat nebude. k čemu ti takový SW bude?pokud nemáš autoservis, tak je ti naprosto zbytečný, protože nemáš servisní kabel k autu. pokud máš a nikdy jsi to nedělal, tak se do toho nepouštěj, protože můžeš napáchat víc škody jak užitku (hlavně u nových aut)
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

jopi
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod jopi » 26 úno 2008 10:49

moc si mi neporadil a tej instalacii to druhe ked dam znova do virtualnej tak samozrejme nejde lebo ta prva musela byt zrusena no ale aj tak dakujem za snahu

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Pohlaví: Muž
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 26 úno 2008 10:52

můžeš být rád, že jsem řekl alespoň to.k nelegálnímu se nevyjadřuju. jen je divné, že už po 2% to chce druhé DVD.asi tvůj kamarád neumí vypalovat. není možné, aby to tohle udělalo :idea:

ach jo pořád dokola viz. FAQ - Weslo
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Zpět na “Vše ostatní (sw)”