Příspěvekod Těsňa » 29 led 2017 20:51
Tak přišlo to hnedle v pátek, akorát po domluvě- na dock budu čekat do února.
Ohledně tabletu tam není co vytknout, nádherné balení, displej super dotek, kvalitní repro- to jsem ani nečekal jak hraje nahlas, celkově ovládání fajn, materiál dokonalej. Klávesnice co je dodána k tomu má extra balení, funguje zároveň jako kryt displeje což považuju za fajn vychytávku, jinak podvícení je v noci opravdu využitelný, přes den vidět není, píše se na ní v celku obstojně.
Monitor jsem zatím nijak extra nepoužil jen v rychlosti.
exter. klávesnice je super, píše se mi pohodlně, krásnej materiál, myškou jsem trochu zklamaný obyčejný plast, drží se dobře, ale jsem zvyklí na trochu jinou kvalitu, působí na mě hodně china.
Co mě, ale neuvěřitelně nasralo je, že jsem z důvodu toho docku nakupoval na Alze. To, že ten jejich zelenej neřád v reklamách rozkřikuje 200% sleva- nejen, že nakoupíte zadarmo, ale ještě Vám peníze dáme, bych nějak přežil. Ale oni při nákupu za bezmála 40k nedají ani poštovné zdarma, to mi přijde trochu moc. Na to, jakou mají hubu v reklamách, nehledě na to, že po telefonické domluvě, rozdělení zásilky- dock dorazí zvlášť později, mě 2x upozorní, že budu platit poštovné 140Kč 2x.
Macbook Pro 13" 2012- Prodáno
iPhone 4S 16GB Black- Darováno
iPhone 5s 16GB Gold- Prodáno
iPhone 6 Plus 128GB Black- Prodáno
iPhone 6s 64GB Gold- Prodáno
iPhone 7 128GB JetBlack- Prodáno
iPhone X 64GB Silver - Darováno
iPhone 11 Pro 64GB Green