Dvdrip

...

Moderátor: Mods_senior

N!cholai
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Dvdrip

Příspěvekod N!cholai » 26 úno 2008 20:43

Zdravím, v tomhle oboru jsem totálně začátečník :oops: Zajímá mě, když jeden film má klasický název xxx.vob.sub.avi.... a jeden xxx.DVDrip.... Co znamená vůbec ten DVDrip? Když jsem si pouštěl ten film, tak byl v mnohem lepší kvalitě než ten klasický. A popřípadě, kde můžu sehnat nějaký skvělý program, který převede AVI do DVD kvality a naopak?? Předem děkuji.

Reklama
Marfy
Moderátor
Elite Level 10.5
Elite Level 10.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Marfy » 26 úno 2008 21:00

DVD RIP znamená,že je film upraven z DVD disku-takže bude kvalitnější než třeba CAM verze natáčené z kina nebo převedená z videokazety.Na převod avi na DVD můžeš použít program VSO ConvertXtoDVD,ale není zadarmo.Na rozdíl od DVDrip filmů stažených z netu :evil:
Intel Core i5 9400F + SilentiumPC Spartan Pro,ASUS Dual GTX 1660S 6GB,Kingston A2000 M2,DDR IV 16GB,Fortron Hyper S 600W
Intel Core i7 6700 + SilentiumPC Spartan,Sapphire RX 580 Nitro+ 8GB,SSD Kingston Now A400,DDR IV 16GB,Corsair RM 550x

N!cholai
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod N!cholai » 26 úno 2008 21:02

:D Děkuji... A tak jenom mě to zajímalo, protože filmy výhradně stahuje kamarád ( já mám FUP :evil: ) Tak já si to v PC převedu, ale až našetřím :cry: ..Děkuji za odpověď.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 26 úno 2008 21:50

DVD-Video do *avi (DivX):

DVDx

Zpět na “Vše ostatní (sw)”