v cem se programuje ? Vyřešeno

Místo pro dotazy a rady ohledně programovacích jazyků (C++, C#, PHP, ASP, Javascript, VBS..) a tvorby webových stránek

Moderátor: Mods_senior

peta501
Level 5.5
Level 5.5
Pohlaví: Muž
Stav:

v cem se programuje ?  Vyřešeno

Příspěvekod peta501 » 26 úno 2008 22:17

zdarec, docela by me zajimalo v cem se programuje treba Everest... (jako jazyk) a spousta podobnych programu ? porp. muzete doporucit nejakou stranku kde by mi bylo vysvetleny aspon zakladni pojmi (treba c++) atd...

casem bych se chtel naucit aspon trochu programovat...
diky za odpovedi
Core i7 9700KF, MSI Z390A Pro, 32GB RAM , 3070, 1TB, 650W Corsair, Creative X-fi Windows 7 HP
O2 VDSL 16MB

Xbox One

Reklama
memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 26 úno 2008 22:22

já programuju v C++.perfektní stránky na to jsou http://www.programujte.com a kniha Naučte se C++ za 21 dní. Everest bych řekl, že je napsaný asi v Delphi
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 26 úno 2008 22:26

Co takhle hledat - zadej do Google "Programovací jazyk C++" (bez uvozovek) a zaškrtni stránky pouze česky a pak Vyhledat a hned máš zábavu na pár večerů.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

DeepLock
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Re: v cem se programuje ?

Příspěvekod DeepLock » 05 čer 2008 01:38

mno tak toho je hafo. Jak už tady bylo zmíňěno C++ v tom se dělá dost. Pak Visual Basic. Mno a pak další Java, Python atd.....
Já jel na střední Python. A pak dále jsem přesedlal na Javu a ted momentálně jedu C++

Zpět na “Programování a tvorba webu”