Gta 5 Padani FPS
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Gta 5 Padani FPS
Ahoj. Potreboval bych radu. Drive mi gta jelo na 60 FPS plynule uplne vsude na high nastaveni. Ale ted mi na urcitych mistech padaji fps z 60 na 40 a kdyz se jdu prevleknout tak z 60 fps na 30 a za vterinu se mi to vrati zpatky. Nebo kdyz jsou u me vybuchy nebo policie tak mi to dropuje ale jinak mi to jede na.60 fps. Ale ted mi zacalo delat tohle a to me stve. Driv.s vybuchama s policii a.prevlekani a vsude mi to drzelo na 60 fps ale ted uz ne. Mohl by mi tu nekdo poradit co s tim ??? Ovladace mam aktualni a windows jsem preinstaloval nedavno. Nastaveni grafiky mam porad stejne a sestavu taky. Moje sestava: amd fx 8320 3.50 Ghz, GTX 960 4GB, RAM 8GB, ZDROJ 650 W.
Re: Gta 5 Padani FPS
Po tech vsech updatech je hra o dost narocnejsi nez driv a 8GB ram uz je proste malo.
CPU: Intel Core i7 7700K 4.8 GHz DELID, GPU: Asus Dual GeForce RTX 4060 OC 8GB, RAM: Kingston HyperX Savage 16GB DDR4 3000 MHz, MB: Asus ROG Maximus VIII Hero, SSD 1: Samsung 980 PRO 1TB Heatsink, SSD 2: Intel SSD 540s 480GB, HDD: Seagate BarraCuda 2TB, PSU: Evga SuperNOVA 750 G2, Case: Corsair Carbide Series 400C
a> 8 GB RAM je malo, GTA V dokaze vyuzit i vic nez 10 GB RAM
b> ten AMD procesor je na GTA pomerne slaby, nezapomen ze se vyuziva pouze polovina jader
b> ten AMD procesor je na GTA pomerne slaby, nezapomen ze se vyuziva pouze polovina jader
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Takze by mohlo stacit dokoupit jenom ramku ??
Dodatečně přidáno po 1 minutě 23 vteřinách:
Ale v singleplayeru by to melo byt jedno ne ? Ten by mel zustat stejny a nemenit se ne ? A ten mi driv taky jel v pohode. A to se.mi to sekalo jeste vic.nez jsem preinstaloval windows. A nemohlo by to byt u onlinu kvuli tomu ze mi to pise ze.NAT je striktni ? A benchmark v gta (singleplayer) mi klesne max. Na.59 fps krome posledni sceny, ale tam jsem mel vzdycky 49 fps. A pri prevlekani v singleplayeru mam 60 fps ale pri jizde mam 49 fps, ale zase v onlinu kdyz jsem sam na session tak mam pri jizde ve meste 60 fps stalych tam nevim co mam delat. Uz jsem zoufalej co s tim.
Dodatečně přidáno po 1 minutě 23 vteřinách:
Ale v singleplayeru by to melo byt jedno ne ? Ten by mel zustat stejny a nemenit se ne ? A ten mi driv taky jel v pohode. A to se.mi to sekalo jeste vic.nez jsem preinstaloval windows. A nemohlo by to byt u onlinu kvuli tomu ze mi to pise ze.NAT je striktni ? A benchmark v gta (singleplayer) mi klesne max. Na.59 fps krome posledni sceny, ale tam jsem mel vzdycky 49 fps. A pri prevlekani v singleplayeru mam 60 fps ale pri jizde mam 49 fps, ale zase v onlinu kdyz jsem sam na session tak mam pri jizde ve meste 60 fps stalych tam nevim co mam delat. Uz jsem zoufalej co s tim.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2485
-
od rohlicek1
Zobrazit poslední příspěvek
05 led 2025 09:56