New pc velké využití CPU
-
- Level 1.5
- Pohlaví:
- Stav:
hm
ale to je mi naprd když se mi nebude aktualizovat ne? to bude zase žrát cpu ne?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Tak si tam dej některý antivir, za který nemusíš platit a nebo si některý kup a máš po problémech. Jinak nevím co vlastně řešíš? Počítač má sloužit, a slouží Ti, nebo jaké máš vlastně problémy? Mám dojem, že je hledáš, kde vlastně nejsou.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
-
- Pohlaví:
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Blue Spirit - nevím co máš proti Avastu. Mám dojem, že to je jako s Windows, všichni na něj nadávají a protože nezvládnou jiný OS tak jej používají. Avast je stabilně na solidní úrovni i ve verzi free. Když si nenastavíš správně libovolný antivir, tak budeš mít také problémy. Podívej se co uživatelů používá Nod (viz sekce logy) a jak mají zaneřáděný PC. Takže to není jen druhem antiviru.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
-
- Pohlaví:
Netvrdím, že je to druhem Antiviru, ale...
Nod je v podstatně nenáročnej a s tím trialem se dá bez zvláštních znalostí "vyjít".
Avast je "plašan", kterýho pobouří kdeco. Je otázkou, jestli to dotyčný umí vyhodnotit.
Pokud ano, pak je to v pohodě, pokud ne, pak je to problém - zbytečné kontroly logů atd.
Ale je fakt, že Avast jsem měl asi pře 3-lety, možná je to jinak.
Každopádně preferuju Nod.
Opoměl jsem 2. OS.
Ono to jen nebude o tom zvládnutí. Člověk se naučí (relativně) s tím jedním O.S. a nemá potřebu bádat nad jiným. Tady jde asi o to, k čemu se to PC používá.
Pokud je to práce, pak nejspíš skončí u jednoho OS. Pokud je to hobby, pak může laborovat a zkoušet.
Tady je přece důležitý, k čemu to používáš - resp. co s tím děláš.
Pokud budeš dělat nějakou kancelářskou práci a denně spustíš akorát Word anebu nějakou muziku, případně se koukneš co dávaj v TV, pak nepotřebuješ ani Antivir.
Pokud ovšem denně koukneš na nějaký soft, hry, stáhneš to, tak za týden v tom PC je pěknej binec.
Troufnu si tvrdit, ře 90% klasických uživatelů neví co je CCleaner, HJT apod. Proč by to měli vědět?
Není přece účelem, když používám PC vědět všechno (lze-li to). Ale chyba se jednou vloudí a pak se hledá řešení.
P.S. Jako s tím mým kabelem od Power Off/On - do dnes ho nevím a ještě jsem nesehnal stejný mikrospinač abych si to mohl nějak ověřit. Mám tu za sebou 2 fungl nový, ale větší, vyzkoušel jsem podobný vypáráný z nějakýho videa a pořád restart. Nakonec to nebude tím spinačem, nějakou kapacitou atd. ale nějakou záhadou na desce, která najednou těch 30 čísel kabliku nesnese. Netuším proč.
A jsme zase na začátku jako u toho zvládávání O.S.
Kdybych tuhle bednu nepotřeboval na důležitější věci (resp.měl hned na novou) tak můžu laborovat a dát tam třeba tlačítka od výtahu (už to tu zde bylo). Nemůžu, protože bych to nemusel rozchodit.
Rozumíš mi?
Nod je v podstatně nenáročnej a s tím trialem se dá bez zvláštních znalostí "vyjít".
Avast je "plašan", kterýho pobouří kdeco. Je otázkou, jestli to dotyčný umí vyhodnotit.
Pokud ano, pak je to v pohodě, pokud ne, pak je to problém - zbytečné kontroly logů atd.
Ale je fakt, že Avast jsem měl asi pře 3-lety, možná je to jinak.
Každopádně preferuju Nod.
Opoměl jsem 2. OS.
Ono to jen nebude o tom zvládnutí. Člověk se naučí (relativně) s tím jedním O.S. a nemá potřebu bádat nad jiným. Tady jde asi o to, k čemu se to PC používá.
Pokud je to práce, pak nejspíš skončí u jednoho OS. Pokud je to hobby, pak může laborovat a zkoušet.
Tady je přece důležitý, k čemu to používáš - resp. co s tím děláš.
Pokud budeš dělat nějakou kancelářskou práci a denně spustíš akorát Word anebu nějakou muziku, případně se koukneš co dávaj v TV, pak nepotřebuješ ani Antivir.
Pokud ovšem denně koukneš na nějaký soft, hry, stáhneš to, tak za týden v tom PC je pěknej binec.
Troufnu si tvrdit, ře 90% klasických uživatelů neví co je CCleaner, HJT apod. Proč by to měli vědět?
Není přece účelem, když používám PC vědět všechno (lze-li to). Ale chyba se jednou vloudí a pak se hledá řešení.
P.S. Jako s tím mým kabelem od Power Off/On - do dnes ho nevím a ještě jsem nesehnal stejný mikrospinač abych si to mohl nějak ověřit. Mám tu za sebou 2 fungl nový, ale větší, vyzkoušel jsem podobný vypáráný z nějakýho videa a pořád restart. Nakonec to nebude tím spinačem, nějakou kapacitou atd. ale nějakou záhadou na desce, která najednou těch 30 čísel kabliku nesnese. Netuším proč.
A jsme zase na začátku jako u toho zvládávání O.S.
Kdybych tuhle bednu nepotřeboval na důležitější věci (resp.měl hned na novou) tak můžu laborovat a dát tam třeba tlačítka od výtahu (už to tu zde bylo). Nemůžu, protože bych to nemusel rozchodit.
Rozumíš mi?
Naposledy upravil(a) guest dne 27 úno 2008 22:08, celkem upraveno 1 x.
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jen jsem se zastával Avastu - nic víc. Problém je v podstatě použití aktualizovaného a dobře nastaveného antiviru, a antispyware a dobře nastaveného firewallu. Záměrně nemluvím o konkrétních programech, protože většina z nich dobře slouží při dodržování dalších zásad.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 6
- 3565
-
od DenyKr