Stalo se to už párkrát, ale vždycky při hraní her. Protože hraju jen vyjímečně, tak mi to nevadilo. Teď to ale dělá i při prohlížení netu a to už mě štve. Podařilo se mi zapnout everest a udělat print screen. Ve skutečnosti je obrazovka ještě hůř čitelná. Ale i tak je jasné, že teploty jsou vpořádku. Zdrojem to taky nebude, ten jsem loni měnil. Tak zkuste poradit.
Sestava: AMD Athlon XP 2600+, Gigabyte GA-7VT600P-RZ, 512 MB, RADEON 9250
Rozsypaný obraz
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pozdrav
na větráku do bedny nebo na grafice?snížíš tím průtok vzduchu každopádně
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
- El Diablo
- Moderátor
-
Elite Level 11.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Mrkni se jestli se točí ventilátor na GK (není li pasiv)
RTFM!!! UBCD - Ultimate Boot CD Zkusili jste to vypnout a zapnout? Aneb z PIO do DMA a zpět... :) * Jak provést Clear CMOS
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
Kdo se moc ptá, málo googlí. Doporučený freeware
i5 3570K, ASRock Z77 Extreme, 16GB Corsair, 120GB SSD Kingston +2TB Samsung, Gigabyte Radeon HD7870, Sharkoon ReX8VE, XL-747H
- bulterierjirka
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Takže jsem rozebral komp, vytáhnul filtr před sacím ventilátorem a uvidíme, co na to grafika
Ještě jsem rozebral původně tichý ventilátor artic-cooling na procesoru. Vazelína na ložisku už byla vyschlá. Teď čerstvě namazaný je zas ohodně tišší. Ale podle everestu točí pořád max. otáčky i při 37 stupních CPU.
1. Dá se někde zjistit, jestli funguje regulace otáček podle teploty CPU?
2. Teplotu grafiky jsem v CCC nenašel
3. Co je teplota Aux v Everestu?

1. Dá se někde zjistit, jestli funguje regulace otáček podle teploty CPU?
2. Teplotu grafiky jsem v CCC nenašel
3. Co je teplota Aux v Everestu?
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
AUX je zkratka z anglického „auxiliary“, což se překládá jako „pomocný“. Jde tedy o doplňkový senzor mimo všechny ostatní hlavní měřené oblasti a obvykle +/- odpovídá teplotě uvnitř skříně počítače.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Tohle mi kdysi dělala ATI Radeon 9700PRO ... problém byl v konektoru napájení ... jsem to tedy urval a připájel znovu ... myslím, že ještě teď šlape v pohodě :)
Může to být, a většinou je, přehříváním.
Může to být, a většinou je, přehříváním.
[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 15
- 8355
-
od atari
Zobrazit poslední příspěvek
27 bře 2025 13:08