Skříň vážně myslim, jen nevím jak si to myslel ty ... samotný vodník na CPU se dá pořídit od 3000 CZK. Mno já hledám jednoduše přes google a Sapphire ATI Radeon HD 3870 512MB DDR4 se dá sehnat za 4350CZK a Sapphire ATI Radeon HD 3850 256MB DDR3 pak za 3500CZK. Vše samozřejmě s daní apod.
*Nevím kde přesně koukáš ty, ale ceny za poslední 4dny klesly u ATI o 300CZK a více ... jelikož za +-3 měsíce vyjde 4xxx série, dá se očekávat, že to klesne o dalších 500CZK něco do velikonoc - měsíce
ps : to samé čeká AMD Athlony 6000+ a 6400+ , tedy logicky i všechny menší .... takže všichni co máte zájem, vydržte a ušetříte za měsíc, dva ... i 1000CZK
**Když někdo donese kompletní sestavu s tím že mu shořel CPU, vyčíst se to většinou dá. Ten kdo donese CPU a spálí ho taktem už to má jednodužší a jistější, protože to nidko nebude extra koumat, ale pokud si dobře vzpomínám ... měli jsme 2-3 týdny praxe na škole a výsledek byl ten, že jsme měli na více jak 85% poznat přetaktovanou a následně spálenou grafiku atp. ... já měl otočenou nohu o 90 stupnu, takze jsem chybel a naučil se prd, mám už stejně jiné koníčky než elektrotechniku apod. Mé jediné kouzlo z té školy bylo hrací kostka a menší rádio které nefungovalo jak má

[2008-07-12] BAN na 60 dní. Pravidlené urážky uživatelů, vyvolávání hádek, neúcta k moderátorům a nerespektování pravidel fóra. Slova jako Debil, imbecil, idiot opravdu nepovažujeme za slušná, nemohou být tolerována.